El Tibidabo celebra 115 anys amb una temporada més solidària

26/01/2017 - 08:21

Solidaritat. Aquest any s’hi han programat onze jornades solidàries, que reafirmen el compromís del parc amb el desenvolupament de projectes i iniciatives socials.

El Parc d’Atraccions Tibidabo ha presentat la nova temporada, que té per objectiu potenciar i donar a conèixer una de les seves facetes més importants: les accions solidàries. Així, durant aquest estiu s’impulsarà una nova iniciativa per becar 100 places diàries durant els 69 dies de les vacances escolars, perquè els nens amb necessitats especials gaudeixin del parc gratuïtament.

La solidaritat és un dels quatre eixos que vertebren la gestió del parc, juntament amb les experiències, la sostenibilitat i l’educació. En els últims deu anys el parc ha invertit 1,8 milions d’euros en accions solidàries, per mitjà de les quals ha sensibilitzat més de 300.000 persones i ha col·laborat amb gairebé 550 entitats.

Aquest any s’han programat onze jornades solidàries a les instal·lacions del Tibidabo per celebrar els 115 anys del parc i reafirmar així el seu compromís amb el desenvolupament de projectes i iniciatives socials. Aquesta temporada se seguiran celebrant els esdeveniments més emblemàtics del parc, com per exemple “Un estiu sense barreres”, la Festa de la Cançó de la Pau, la Festa de la Infància, organitzada per UNICEF, o Un Dia de Nassos, organitzat per Pallapupes.

A més, del 22 de juny al 10 de setembre, durant les vacances d’estiu, 6.900 nens amb requeriments especials d’esplais i centres de la ciutat podran entrar gratuïtament al parc. Es tracta d’una iniciativa nova que ha costat 196.650 euros i que respon a la voluntat de potenciar la vessant solidària del Parc d’Atraccions Tibidabo, que es promou des del 2002, quan les instal·lacions es van municipalitzar.

Més informació