El Tibidabo #desdecasa

El Tibidabo des de casa. Des del parc d'atraccions del Tibidabo segueixen treballant perquè els més menuts puguin gaudir del parc des de casa, a través d'una sèrie d'activitats lúdiques i educatives.

Des del parc d'atraccions del Tibidabo segueixen treballant perquè els més menuts puguin gaudir del parc des de casa, a través d'una sèrie d'activitats lúdiques i educatives.

Un dels llocs preferits dels més menuts és el Parc d’Atraccions Tibidabo, que ha preparat el web El Tibidabo des de casa.

També el marionetàrium, la companyia de marionetes Herta Frankel instal·lada al Parc d’Atraccions del Tibidado, et convida a gaudir, des de casa, dels fragments més divertits de l’espectacle ‘Animals Animats’, una commovedora història que gira al voltant dels llaços d’amistat creats entre un mussol, una guineu, una granota, un os, un estruç, abelles, conills, micos… un munt de bèsties i bestioles, grans i petites, que conviuen pacíficament. I a més, cada escena es desenvolupa a un escenari que és un carrusel diferent que va desplegant els preciosos decorats, plens de color, que corresponen a les diferents juguesques de cada animal.

Titelles, manualitats, màgia, balls… I per realitzar-les comptarem amb la col·laboració de personatges tan estimats com el Dr.Fly, les Mascotes del Tibidabo i els titelles del Marionetarium i els nostres partners com Abacus, la Universitat Politècnica de Catalunya, Digibot, TbKids o Clubs Claror, que entraran a les vostres llars per fer-vos passar una estona ben divertida!

Totes les iniciatives que us anirem proposant s’aniran actualitzant a la web i les xarxes socials

Ja ho sabeu, si voleu fer passar una estona entretinguda els més menuts de casa, podeu visitar el Tibidabo des de casa i gaudir d’un pilot d’activitats!

Més informació