Promocionem el rem a l'escola

11/01/2017 - 09:00

Rem. Els alumnes del segon cicle d'Educació Secundaria Obligatòria tenen l'oportunitat d'apendre aquest esport aquàtic i poc comú en la pràctica esportiva.

L’Institut Barcelona Esports, juntament amb el Reial Club Marítim de Barcelona, la Federació Catalana de Rem i la Fundació Navegació Oceànica de Barcelona organitzen aquestes activitats d’aprenentatge i coneixement de les modalitats esportives que diferents entitats i clubs desenvolupen al litoral de la ciutat.

Les jornades tenen l’assessorament tècnic per part de professionals experts, i l’activitat consta de tres jornades de treball al centre educatiu i tres jornades pràctiques de rem al mar. Les properes jornades seran els propers 24 i 31 de gener, i 7, 14, 21 de febrer de 2017, en horari de 9.30 a 12.30 h.

L’objectiu d’aquestes jornades és explicar l’origen, les tècniques i les progressions que ha tingut el rem. D’aquesta manera es procura que l’alumnat valori positivament l’activitat física al medi natural en una ciutat que ofereix tants recursos.