Tancament d'equipaments infantils per evitar la propagació de la Covid-19

Covid-19. Casals infantils, ludoteques, centres oberts i espais familiars romandran tancats per contenir l'expansió de la Covid-19. No obstant, el Servei de Famílies Col·laboradores i el Servei per a Famílies i Adolescents segueixen operatius, des de casa.

Casals infantils, ludoteques, centres oberts i espais familiars romandran tancats per contenir l'expansió de la Covid-19. No obstant, el Servei de Famílies Col·laboradores i el Servei per a Famílies i Adolescents segueixen operatius, des de casa.

En el marc de la situació d’estat d’alarma i amb l’objectiu de limitar la propagació de la Covid-19, els casals infantilsludotequescentres oberts i espais familiars de l’Ajuntament de Barcelona romandran tancats fins a nou avís.

Per la seva banda, el Servei de Famílies Col·laboradores, el Centre per a Famílies amb Adolescents i els punts Aquí t’escoltem segueixen actius de manera telemàtica, tot i que les seves seus estaran tancades durant l’estat d’alarma.

Així, el Servei de Famílies Col·laboradores atén per telèfon a les famílies del programa, malgrat que no es tramitaran noves demandes en aquests dies.

El Centre per a Famílies amb Adolescents i l’Aquí t’escoltem, que integren el Servei per a Adolescents i Famílies, continuen escoltant els neguits d’adolescents i famílies per correu electrònic i per telèfon.

Per contactar amb els punts Aquí t’escoltem podeu fer-ho enviant un correu electrònic a consulta_aquitescoltem@bcn.cat o a través dels contactes específics de cada punt.

Per parlar amb el Centre per a Famílies amb Adolescents, podeu trobar-los de dilluns a dijous, de 9.00 a 13.00 hores i de 15.30 a 18.30 hores, i els divendres, de 10.00 a 13.30 hores:

  • Per Whatsapp: 680 178 972
  • Per correu electrònic: saif@bcn.cat

Podeu consultar les preguntes i respostes sobre la Covid-19 elaborades per l’Agència de Salut Pública de Barcelona, i tota la informació municipal actualitzada sobre les mesures de la Covid-19 aplicades a la ciutat.