Viu el Teatre apuja el teló

29/09/2016 - 16:53

Cultura. Enguany se celebra la tretzena edició d’aquesta festa que promou les arts escèniques de qualitat per als més petits.

L’entitat Viu el Teatre vol acostar el teatre als infants i, alhora, propiciar la creació d’espectacles de qualitat mentre promou la formació per a professionals.

Aquest projecte global d’exhibició de teatre per a infants de 0 a 12 anys és una de les activitats que cada temporada presenta l’entitat barcelonina, amb una programació de l’octubre a l’abril al Teatre Poliorama, el Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i el Teatre Romea d’espectacles per a centres docents. A més, durant els caps de setmana l’entitat té preparades funcions dirigides a famílies.

Festa de benvinguda

Diumenge, 2 d’octubre, se celebra la festa d’inici de temporada als tres escenaris que hi participen, a partir de dos quarts d’onze del matí. En l’edició del 2016 intervenen quinze artistes, que oferiran accions cada quinze minuts als tres teatres que participen en aquesta festa. En cada espai es faran tallers relacionats amb la creativitat teatral i la programació de la temporada. Petits i grans podran aprendre com és el maquillatge teatral, les disfresses o els barrets. També hi haurà música, regals i jocs, i es donarà a conèixer la nova temporada teatral mitjançant globus i adhesius de colors diferents que es repartiran en cada espai escènic.

D’altra banda, durant tot el dia les taquilles d’aquests teatres estaran obertes amb la promoció especial d’entrades a 8 euros per a tots els espectacles de la temporada.

Viu el Teatre és una entitat sense ànim de lucre que rep el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona. També hi col·laboren empreses, entitats, mitjans de comunicació i persones sensibles a la cultura que fan possible la continuïtat de les activitats impulsa.

Més informació