'A taula!' Cicle de cultura i gastronomia: Taller virtual 'El peix blau'

Atrás

Traductor de google :


Tallerista: Anna Bozzano,
d'el Peix al Plat
El seitó, la sardina i el bonítol són tres de les espècies de peix blau més consumides i pescades de les costes catalanes. Deixa´t sorprendre per les seves qualitats gastronòmiques i beneficia´t de
les proteïnes, vitamines i minerals que contenen a la vegada que aprens a consumir-los de manera responsable amb el medi ambient.

Horarios

Otros

Inscripcions a:
Centre Cívic El Sortidor. Inscripcions online a partir del 4 de setembre a les 8h, presencials de dill a div de 9h a 21h.Els tallers de la secció LAula del Gurmet es realitzaran de manera virtual, mitjançant una plataforma en línia
Se celebra a:
Centre Cívic El Sortidor.

Mitjançant una plataforma en línia

Dirección:
Pl Sortidor, 12
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
El Poble-sec
Código postal:
08004
Población:
Barcelona

Aparcamientos

Aparcament Plaça Navas

Pl Navas 3

933299474

Aparcament Enauto S.A.

C Poeta Cabanyes 4

934 411 066

Aparcament Francisco Gallés Payas

C Tapioles 17

934412255

Aparcament Magapark

C Concòrdia 17

934 417 663

Restaurantes

Bar Restaurant La Platilleria

C Roser 82

934635401

Bar Vegà i Llibreria La Raposa del Poble sec

C Tapioles 47

931257954

Restaurant Tacos Tacos *Tapioles

C Tapioles 9

931791120

Restaurant Casa Xica

C França Xica 20

936005858

Restaurant Mano Rota

C Creu dels Molers 4

931648041

Dónde
Mitjançant una plataforma en línia
Cuándo
Del 29/10/2020 al 29/11/2020.

Página web

Web inscripciones:
https://elsortidor.inscripcionscc.com

Me gusta 28

You may also be interested in...