27a Edició del Festival Ciutat Flamenco

Atrás

Traductor de google :


L´any 2020 no el recordarem com un dels millors de les nostres vides. La pandèmia ha estat devastadora i ha generat un desànim col·lectiu, però ens ha fet reflexionar i ser més forts. En el sector cultural, i en concret en el flamenco, hi hagut conseqüències que ningú podia preveure, com el tancament de tablaos i sales de concerts o la incertesa de molts artistes que han vist cancel·lades o posposades les seves activitats professionals. Aquesta situació ha mostrat la nostra vulnerabilitat i ara toca aprendre de l´experiència i redissenyar estratègies per mantenir el sector viu.

En aquest context, Ciutat Flamenco celebra la seva vint-i-setena edició. Ara més que mai volem mantenir el nostre compromís amb la creació, la innovació i la història d´una cultura musical arrelada a Barcelona des de sempre. Històricament, Ciutat Flamenco ha estat l´expositor dels grans noms i les propostes de major interès que han marcat l´evolució del flamenco al llarg del segle XXI, a més de ser l´impulsor de nous projectes i del teixit cultural i social d´una ciutat en permanent transformació.

Ciutat Flamenco ha aconseguit a dia d´avui erigir-se com una cita inexcusable per als amants del gènere, tant per als que busquen artistes consagrats com els que volen descobrir nous valors. S´ha convertit en un esdeveniment indispensable al calendari cultural de Barcelona i la fa còmplice programant en diferents espais de la ciutat.

Degut a l´emergència sanitària, aquesta edició s´ha hagut de traslladar a l´octubre. La nova situació ha requerit un nou enfocament en el plantejament estratègic del festival. Des de l´organització s´ha optat per programar artistes residents a Catalunya. A més, i com a novetat, s´ha obert una convocatòria dirigida a tots els artistes de flamenco que vulguin presentar el seu projecte per aquesta edició. L´objectiu principal d´aquesta és donar més accessibilitat als projectes d´aquí, donar suport al talent local i, al mateix temps, descobrir noves propostes artístiques.

Un altre aspecte important d´aquesta edició és que Ciutat Flamenco es convertirà en el primer escenari de molts dels projectes. Hem apostat per programar espectacles que encara no han estat presentats, alguns d´ells ideats i desenvolupats des del propi festival.

Per segon any consecutiu, el festival acollirà el Congrés de Flamencologia i Pedagogia del Flamenco. Aquesta edició estarà dedicada a la guitarra, instrument fonamental del món flamenco.

Després de tants anys de vida de Ciutat Flamenco, mantenim intacte l´ànim i l´empenta que va ser el motor de la seva creació el 1993. Ara, a més, sumem l´experiència acumulada que concedeix al festival la màxima credibilitat i solvència.

Horarios

Otros

Se celebra a:
Luz de Gas.
Organitzat per:
Escola de Música Taller de Músics.
Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.
Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Se celebra a:
Taller de Músics 24.

Diversos llocs

Dirección:
C Nou de la Rambla, 113
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
El Poble-sec
Código postal:
08004
Población:
Barcelona

Aparcamientos

Aparcament BAMSA Paral·lel *Plaça Raquel Meller

C Abat Safont 1

902283080

Fitness Place

C Vila i Vilà 52

934423095

Hotel Autohogar - HB-000022

Av Paral.lel 64

934439850

Aparcament Vinci Park España *Tres Xemeneies

C Vila i Vilà 44

934413752

Aparcament Novell Boher

Av Drassanes 27

933297359

Restaurantes

Bar Restaurant La Porca

C Mata 16

931795175

Bar Restaurant El Pueblito

C Salvà 22

931739042

Restaurant Can Eusebio

C Vila i Vilà 84

934420307

Bar Bodega La Tieta

C Blai 1

600742532

Bar La Casa de la Pradera

C Carretes 57

934416642

Dónde
Diversos llocs
Cuándo
Del 24/10/2020 al 31/10/2020.

Página web

Web:
ciutatflamenco.com

Me gusta 191

You may also be interested in...

Users who viewed this also viewed...