Assaig obert "Raül Refree + Groove Transformer"

Atrás

Traductor de google :

Raül Refree presenta un duet amb el Groove Transformer, un sistema en temps real desenvolupat per Behzad Haki i Sergi Jordà al Grup de Tecnologia Musical (MTG) de la Universitat Pompeu Fabra.

El Groove Transformer respon a la informació rítmica dels intèrprets humans i els acompanya en conseqüència. Tot i estar basat en xarxes neuronals d’última generació, un dels seus principals objectius és ser prou lleuger per poder ser desplegat en temps real en qualsevol ordinador portàtil. El Groove Transformer està en continu desenvolupament, i Raül Refree, juntament amb els seus creadors, ha dedicat mesos a ajustar-ne el sistema. Aquest esdeveniment, concebut com un assaig obert, marcarà el seu debut públic i oferirà a l’audiència la primera visió d’aquesta col·laboració única i en evolució.

Behzad Haki està finalitzant el seu doctorat en agents intel·ligents de percussió, en el Grup de Tecnologia Musical (MTG) de la Universitat Pompeu Fabra, sota la direcció de Sergi Jordà. La recerca de Behzad es centra, principalment, en el desenvolupament d’eines generatives basades en IA, lleugeres, gratuïtes i de codi obert. En col·laboració amb el també estudiant de doctorat del MTG Nick Evans, ha desenvolupat un mòdul de maquinari obert que facilita la integració d’algorismes d’IA en configuracions de producció i actuació musicals.

Horarios

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Dirección:
C Montalegre, 5
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Cuándo
29/02/2024

Número de teléfono

Tel.:
933064100

You may also be interested in...