Espectacle "El silenci d'Hamelin (BDC)" de la Cia. Farres Brothers

Atrás

Traductor de google :

Què passaria si al conte del famós flautista hi hagués una nena sorda?

La Clara i el Bruno són germans. Són dos dels nens que van viure allò que va passar a la ciutat d´Hamelín. Ara ja són grans, i un personatge estrany els ha demanat d´explicar-ho de nou. De vegades cal tornar al passat per posar les coses a lloc.Objectes, paraules, llengua de signes, un DJ particular, silenci... i els avantatges de tenir desavantatges. Un espectacle al voltant de les altres capacitats i les coses que no es diuen... que acaben surant a la superfície.

FITXA ARTÍSTICA

Text i direcció: Jordi Palet i PuigInterpretació: Olalla Moreno Jordi Farrés Pep FarrésEscenografia: Alfred CasasMúsica: Jordi RieraIl.luminació i tècnic: Jordi LlonguerasVestuari: Flavia Onofre das NevesAjudantia de direcció i coreografia: Ingrid DomingoAssesorament en Llengua de Signes Catalana: Anna Granero, Nayeli Pascual, Gloria Diaz i Marta CañizaresFotografies: Arian Botey Producció i distribució: Sylvie LorenteEspectacle adaptat amb llenguatge de signes en català, audiodescripció, subtitulació i visita tàctil (es farà 30 minuts abans de la funció)

Espectacle adaptat amb llenguatge de signes en català, audiodescripció, subtitulació i visita tàctil (es farà 30 minuts abans de la funció)

Inici de l'espectacle a les 18 h

RESERVA D'ENTRADES A PARTIR DEL DILLUNS 22 DE FEBRER

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cívic Parc Sandaru.
Organizado por:
Centre Cívic Parc Sandaru.
Dirección:
C Buenaventura Muñoz, 21
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Código postal:
08018
Ciudad:
Barcelona
Quan
De 27/02/2021 a 27/02/2021

Más información

Video:
http://barcelona.cat/carnaval