Cicle "Cinema dins el cinema"

Atrás

Traductor de google :

La introspecció, la reflexió sobre la pròpia naturalesa, és una pràctica desenvolupada per gairebé totes les disciplines artístiques. A l’època contemporània, aquest capficament dels llenguatges expressius en les seves essències s’ha manifestat amb força més profusió. El teatre, la pintura, la literatura i la música han emprat les seves obres per repensar la seva ontologia.

Sens dubte, una de les arts que més s’ha mirat al mirall, nodrint-se de l’intens camí recorregut, és el cinema. La seva història és plena de referències al seu desenvolupament com a mode d’expressió, com a indústria cultural i com a fet social. Una autocitació, perllongada des dels inicis del mitjà, que posa de manifest les vicissituds que encerclen els oficis del cinema, així com les paradoxes que acompanyen la creació cinematogràfica, però també el seu fascinant poder vampíric.

Aquest cicle és un viatge pels senders d’aquesta autoseducció que comporta fer cinema sobre el cinema. Un viatge pel setè art entès com una manera d’entendre la vida.

Consulteu programació en aquest enllaç

Horarios

Otros

Se celebra en:
Filmoteca de Catalunya.
Las localidades se venden en :
Filmoteca de Catalunya.
Organizado por:
Filmoteca de Catalunya.

Filmoteca de Catalunya

Dirección:
Plaça de Salvador Seguí, 1*9
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Filmoteca de Catalunya
Cuándo
De 01/12/2022 a 30/01/2023

Número de teléfono

Centraleta:
935 671 070

Página web

Web:
http://www.filmoteca.cat

You may also be interested in...