Cicle d'espectacles i concerts "Terrats en Cultura"

Atrás

Traductor de google :

2022 és l'any Gabriel Ferrater i tres dies abans de l’aniversari del centenari del naixement del poeta, la veu de Pere Arquillué il·lustrarà les paraules de l’autor en l’espectacle inaugural de la 10a edició dels Terrats en Cultura que tindrà lloc el proper 17 de maig a Barcelona .

L’espectacle de poesia Fil de memòria s’uneix i encapçala la resta de propostes que durant les últimes setmanes, i en un nou model de presentació, s’han anat fent públiques als comptes de xarxes socials de Coincidències fins a completar el cartell d’una 10a edició que inclou un total de 19 espectacles, 15 a Barcelona i 4 a L’Hospitalet de Llobregat.

Veus joves que pugen amb força ens abraçaran a inici i final de temporada amb les propostes de Carlota Flâneur i Amanda Álvaro . La primera, trencarà el gel musical l’endemà de les paraules de Gabriel Ferrater. La veu de la segona posarà banda sonora a un dels moments més màgics de l’any, la Nit del Piromusical durant la Festa Major de La Mercè . Festa grossa la que muntarà BOYE (del que segur que n’heu sentit i ballat el seu nou tema Veni Vidi Vici ) i no ens oblidem del ja clàssic Terrat de Vins . Aquest any, el pop efervescent de Tronco maridarà amb la selecció de vins de DO Catalunya . Debuta als Terrats 2022: Albert Lax i torna un clàssic ben estimat del festival: Litus . En aquesta ocasió a L'Hospitalet de Llobregat. 

Gran presència aquesta temporada del cabaret i el cuplet amb el Parné de Glòria Ribera en la gran tradició de les vedets del Paral·lel, i la proposta de Cia. Roberto G. Alonso de fer que el seu Cabaret 13 més underground agafi volada i pugi al terrat. I de la confluència queer , travesti i flamenca que va tenir una presència saludable als barris del Raval i el Poble-sec a principis del segle XX sorgeixen les influències principals de la proposta de Flamenco Queer . A més del flamenc, la dansa puja als Terrats 2022 amb noms propis com els de Vero Cendoya o Gaston Core

A més de la veu de Pere Arquillué pels poemes de Ferrater, Llorenç Gonzàlez ens explicarà la història de Lola y el General , Silvia Albert Sopale mirarà amb altres ulls la seva pròpia vida a No es país para negras , descobrirem la nova proposta de la Cia. laMare . I, després d’algunes temporades, les personetes de menys edat de casa també podran pujar als Terrats amb un espectacle de teatre familiar a càrrec de la companyia Les Lloronas .

Com funciona?

Els Terrats en Cultura són més que un festival d’altura, són tota una experiència que comença en el moment en què compres l’entrada d’un espectacle sense saber el punt exacte on aquest tindrà lloc.

No t’ho comunicarem fins quaranta-vuit hores abans de l’esdeveniment.

D’aquesta manera, el que podria ser una obra de teatre o un concert amb la ciutat als teus peus, s’acaba transformant en un esdeveniment amb un toc de clandestinitat, una aventura que t’espera en algun racó de la ciutat.

Consulta aquí el programa detallat

Horarios

Diferents indrets

Ciudad:
Barcelona
Dónde
Diferents indrets
Cuándo
De 17/05/2022 a 25/09/2022

You may also be interested in...