Cicle de concerts "Lorem Ipsum"

Atrás

Traductor de google :

Un cicle que s'aproxima a la música i al fet lúdic des dels marges, acostant als espectadors i espectadores artistes amb una estètica singular, o que converteixen en protagonistes cossos racialitzats, sexualitats dissidents i artistes femenines emergents.

8 de juliol: Anna Irina Russell + Roc Jiménez de Cisneros. Llum, alteració dels estats de percepció, liquiditat sensorial, desconstrucció de la cultura rave... Tot això ho trobareu en la primera col·laboració entre dos artistes que han creat conjuntament una proposta site-specific per a l’espai del MACBA.

15 de juliol: DeForrest Brown, Jr. / Speaker Music + RRUCCULLA. Un artista i investigador centrat en la contracultura des de l’afrodescendència i que reivindica el techno com a forma d’expressió de la cultura negra americana, protagonitza una intervenció sonora des de l’altra riba de l’Atlàntic. Després, l'artista Izaskun González comparteix la seva experiència cinestètica del so.

22 de juliol: Invernomuto + STILL. Un assaig fílmic sobre el so, el colonialisme i la diàspora i, a continuació, una hipnòtica mescla i actualització del dancehall, el dub i la tradició musical jamaicana, a càrrec de Simone Bertuzzi, Simone Trabucchi i Devon Milers.

29 de juliol: Carta blanca al col·lectiu Jokkoo. Les programadores del cicle aposten per la complicitat amb agents culturals de la ciutat i, en aquesta sessió, conviden, per tancar-lo, un col·lectiu barceloní centrat en les noves narratives musicals d’arrel africana.

Una coproducció del Grec 2021 Festival de Barcelona i el MACBA

Horarios

Otros

Se celebra en:
Museu d'Art Contemporani de Barcelona.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Museu d'Art Contemporani de Barcelona

Dirección:
Pl Àngels, 1
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Cuándo
De 08/07/2021 a 29/07/2021

Número de teléfono

Tel.:
934813368
Tel.:
934120810
Tel.:
934121270
Tel.:
934121413
Fax:
934124602

You may also be interested in...