Cicle de concerts 'Música, Ràdio, Barcelona'

Atrás

Traductor de google :

A partir del 27 de juny, i durant quatre dijous consecutius, la Plaça de la Natura acollirà els concerts del cicle ‘Música, Ràdio, Barcelona’. El programa recupera les obres d’Anselm Clavé –en ocasió dels 200 anys del seu naixement– i de la tradició coral catalana. La programació també retrà homenatge als cors, el jazz i les cançons de cambra que sonaven a la ràdio a les primeres dècades del segle XX. D’aquesta manera, es vol homenatjar, també, al centenari de les primeres emissions radiofòniques a la ciutat.

Josep Anselm Clavé i el seu temps: Renaixença, Associacionisme i República

El programa inclou obres de Josep Anselm Clavé, de les més bucòliques a les més revolucionàries, i també d'altres de compositors de l’òrbita claveriana, com ara Pep Ventura, Camil Isern o Domènec Terrarol.

Presenta:  Anna Costal (ESMUC)

A càrrec de  De Canendi Elegantia

Dijous 27 de juny 2024

Feu la reserva prèvia  aquí

Venim de Clavé!

El programa escollit mostra la formidable herència que ha deixat en el món coral i musical català i barceloní el llegat d’Anselm Clavé, barceloní il·lustre de qui enguany commemorem el dos-cents aniversari del naixement.

Presenta:  Xavier Chavarria

A càrrec del  Cor de Cambra de Granollers

Director:  Josep Vila i Jover

Dijous 4 de juliol 2024

Feu la reserva prèvia  aquí

Barcelona, capital del jazz

Des de la implantació de la ràdio a la nostra ciutat, ara fa cent anys, la música en viu també sonava pels aquells. La ràdio va ser una eina de difusió i democratització de la música i e va propiciar la visita de les grans figures de la música del moment.

A càrrec de  Barcelona Jazz Reviva l.

Òscar Font , líder

Dijous 11 de juliol 2024

Feu la reserva prèvia  aquí

Clàssics a la ràdio

Sonarà un repertori vinculat a les programacions clàssiques que es feien durant els anys inicials de la ràdio a Barcelona. Als estudis hi actuaven orquestres de cambra que tocaven la música en viu i en directe, i que sonava per antena. Aquest era el consum de clàssica més popular d'aquells anys, el que arribava a totes les llars del país a través de la ràdio.

Concert a càrrec de l conjunt instrumental  Ars Movens

Presenta:  Xavier Chavarria

Dijous 18 de juliol 2024

Feu la reserva prèvia  aquí

Horarios

Park Güell

Dirección:
Carrer d'Olot, 7
Distrito:
Gràcia
Barrio:
la Salut
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Park Güell
Cuándo
De 27/06/2024 a 18/07/2024

Número de teléfono

Tel.:
010
Información:
934091831

You may also be interested in...