Cicle de lectures dramatitzades "On el teatre batega"

Atrás

Traductor de google :

L’any 2020, les sales de proximitat de la ciutat i el Grec Festival de Barcelona van endegar una experiència de col·laboració que ha anat creixent i que, enguany, proposa al públic i als dramaturgs i les dramaturgues una nova experiència: un cicle de lectures dramatitzades triades entre les rebudes en una convocatòria pública, amb el projecte de portar-ne alguna a escena durant el Grec 2023.

Entre les lectures del cicle, n’hi haurà una a la Sala Versus Glòries (12 de juliol) dedicada específicament a les obres guanyadores de les beques Carme Monturiol que s’atorguen cada any. Són uns ajuts a l’escriptura dramatúrgica que atorga el programa Barcelona Ciutat de la Literatura i que estan destinats a fer que els autors i les autores que ja hagin estrenat, com a mínim, una obra en puguin escriure una altra en qualsevol llengua.

Podreu escoltar textos de dramaturgs i dramaturgues que potser ja coneixeu i de nous valors de l’escena en sis espais de la ciutat:

Dilluns, 27 de juny, a El Maldà: Solar, de Mos Maiorum

Dimarts, 28 de juny, a La Badabadoc: Holocaust, de Queralt Riera

Dies 4, 5 i 6 de juliol, al Teatre Akadèmia: Axaxaxas Mlö, de Xavi Morató; Esto no es un Banksy, de Mikel Fernandino; La chispa, de Marc Angelet

Dilluns, 11 de juliol, al Teatre Eòlia: Els temps de les coses, de Martí Costa Oliveres; Reset, de Laura Giberga

Dimarts, 12 de juliol, a la Sala Versus Glòries: lectures de les obres que han obtingut les beques Carme Monturiol: Dones que parlen, de Ferran Joanmiquel; Poliedre, de Queralt Riera; Com es moren els ocells, d’Oriol Morales.

Dilluns, 18 de juliol, a la Sala Fènix: Mapas, d’Eu Manzanares

Dimarts, 19 de juliol, a la Sala Versus Glòries: Res, de Bàrbara Mestanza

Més informació, horaris i entrades: Teatres de proximitat: https://www.teatresdeproximitat.cat/ca/on-el-teatre-batega.html

Otros

Se celebra en:
Teatre El Maldà.
Se celebra en:
Teatre Badabadoc.
Se celebra en:
Teatre Akadèmia.
Se celebra en:
Eòlia Teatre.
Se celebra en:
Sala Versus Glòries.
Se celebra en:
Sala Fènix.

Sala Fènix

Dirección:
C Riereta, 31
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Sala Fènix
Cuándo
De 27/06/2022 a 19/07/2022

Número de teléfono

Tel.:
931647778

You may also be interested in...