Cicle "Dies curts"

Atrás

Traductor de google :

Obrim un nou espai dins la programació regular de la Filmoteca dedicat al curtmetratge i les cinematografies més properes. Autores i autors emergents o poc presents als circuits majoritaris d´exhibició ens acompanyen cada mes per presentar una selecció de la seva obra i compartir els processos de creació.

La cita és doble, el penúltim i el darrer divendres del mes: la primera està pensada com a lloc d´intercanvi i reflexió sobre l´experiència concreta de la pràctica i les bases conceptuals de cada cineasta a partir d´una programació de peces curtes; la segona s´entén com l´oportunitat d´aprofundir en les diferents filmografies amb la projecció d´un llargmetratge significatiu en el conjunt de les seves trajectòries.

Espai de trobada i descoberta, l´edició del 2021 comptarà amb Carolina Astudillo, Marc Ferrer, Dostopos (Ana Pfaff i Ariadna Ribas), Luis López Carrasco, Pablo García Canga i Pilar Monsell.

El cicle està ideat en coordinació amb els Serveis Educatius de la Filmoteca per tal d´acostar el treball i la cinematografia locals als centres educatius del barri del Raval de Barcelona, amb qui es fa una tasca de mediació, així com amb les escoles de cinema i universitats amb les quals col·laborem habitualment a través de l´Aula de Cinema.

De gener a juny, el penúltim i el darrer divendres del mes.

Consulteu programació en aquest enllaç.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Filmoteca de Catalunya.
Las localidades se venden en :
Filmoteca de Catalunya.
Organizado por:
Filmoteca de Catalunya.
Dirección:
Plaça de Salvador Seguí, 1*9
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona
Cuándo
De 21/01/2022 a 30/06/2022

Número de teléfono

Centraleta:
935 671 070

Página web

Web:
http://www.filmoteca.cat

You may also be interested in...