Cicle "Rares, malvades i altres derivades"

Atrás

Traductor de google :

Rares, malvades i altres derivades: així s’ha anomenat les dones que, al llarg de la història i fins ara, no han encaixat en els límits —sempre constrictius— del que, suposadament, ha de ser una dona. En aquest cicle, que acompanya l’exposició “Venerades i temudes. El poder femení en l’art i les creences”, la veu la tenen elles: les dones que han qüestionat la norma, que han proclamat camins alternatius a la maternitat, al desig, a una manera de viure més enllà del que estava escrit. A través de diàlegs, conferències, visites guiades i recitals de poesia, els donarem les gràcies, perquè són elles les que han fet més ampli i més plural el lloc des d’on reivindicar i qüestionar el que volem ser.

PROGRAMA

Retratar un cos en flames

Dijous 4 d’abril de 2024.

Per què el foc té el poder de curar ferides i recuperar la història robada? Un diàleg a càrrec de Céline Sciamma, cineasta de referència, i la periodista i escriptora Lucía Lijtmaer.

Descrear: negar la família

Dijous 11 d’abril de 2024.

Les escriptores Begoña Gómez Urzaiz i Eider Rodríguez conversaran sobre (des)creació i maternitat. Després del diàleg, la poeta Luna Miguel oferirà un recital poètic acompanyada de Naira Perdu al piano.

Ciberlocutorio: ni venerades ni temudes

Dimecres 17 d’abril de 2024.

Arriba el pòdcast del moment de Radio Primavera Sound, conduït per Andrea Gumes i Anna Pacheco. Amb una invitada especial, Marta Vigo, totes dues periodistes exploraran, en directe, les costures que envolten la construcció de les dones com a temudes i venerades alhora, en un episodi del pòdcast gravat en directe.

Horarios

CaixaForum Barcelona

Dirección:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6*8
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
la Font de la Guatlla
Ciudad:
Barcelona
Dónde
CaixaForum Barcelona
Cuándo
De 04/04/2024 a 17/04/2024

Número de teléfono

Información:
934768600

You may also be interested in...