Cine Libre en la Playa

Atrás

Traductor de google :

Espai habilitat a l'aire lliure al costat del CEM La Mar Bella

Cine. La muestra cambia de ubicación y se traslada al lado del CDM La Mar Bella.

Cine Libre en la Playa es una muestra gratuita de cine independiente que tiene lugar durante las noches de verano en las playas de toda Cataluña, con largometrajes nacionales e internacionales dirigidos al público adulto y familiar.

Este año, y excepcionalmente, en Barcelona el ciclo se traslada a un espacio habilitado al aire libre, al lado del CDM La Mar Bella, con vistas a la playa y el mar.

Programación

30 de julio
Solo nos queda bailar
De Levan Akin (Georgia, 2019)
Merab baila desde pequeño en el Ballet Nacional de Georgia. Su mundo da un giro cuando aparece el carismático Irakli, quien se convierte en su acérrimo rival, pero al mismo tiempo despierta en él un gran deseo.

6 de agosto
Els dies que vindran
De Carlos Marques-Marcet (Cataluña, 2019)
Vir y Lluís hace solo un año que salen juntos cuando descubren que están “embarazados”.


13 de agosto

El despertar de las hormigas
De Antonella Sudasassi Furniss (Costa Rica/España, 2019)
Isabel es buena madre, buena esposa, buena nuera. Cuando su familia política la presiona para tener otro hijo, “el macho”, distintas revelaciones la llevan a enfrentarse con ella misma, su entorno y su familia.

20 de agosto
La famosa invasió dels ossos a Sicília
De Lorenzo Mattotti (Italia/Francia, 2019)
Tonio, el hijo del Rey Oso, es capturado por un grupo de cazadores en las montañas sicilianas.

Horarios


Cinema Lliure a la Platja és una mostra gratuïta de cinema independent que se celebra a les nits d´estiu a diverses platges del litoral català. S´hi programen llargmetratges d´aquí i de fora adreçats al públic adult i familiar que han passat per alguns festivals de cinema.

A Barcelona, excepcionalment, enguany Cinema Lliure a la Platja tindrà lloc en un espai habilitat a l´aire lliure al costat del CEM La Mar Bella, amb vistes al mar i la platja.

Programació:

- 6 d'agost
"ELS DIES QUE VINDRAN"
Catalunya
2019
Dir.: Carlos Marques-Marcet
94´
Idioma: català
Subtítols: anglès

La Vir i el Lluís fa només un any que surten junts quan descobreixen que estan "embarassats". A través de l´evolució de l´embaràs real de la parella d´actors, la pel·lícula explora la dificultat de compartir amb l´altre l´experiència profundament transformadora d´aquest procés.

Durant nou mesos, la pel·lícula segueix l´aventura d´aquesta jove parella barcelonina, el gir enorme que donarà la seva vida, les seves pors, alegries, les seves expectatives i les realitats que, durant l´embaràs, creixen davant d´ells. Els dies que vindran és el relat minuciós del procés d´aprendre a ser tres quan no s´ha tingut el temps d´aprendre a ser dos.

- 11 d'agost
"SOLO NOS QUEDA BAILAR"
Geòrgia, 2019
Dir.: Levan Akin
113´
Idioma: georgià
Subtítols: castellà
Curtmetratge FILMETS
previ: HYBRIDS

- 13 d'agost
"EL DESPERTAR DE LAS HORMIGAS"
Costa Rica / Espanya
2019
Dir.: Antonella Sudasassi Furniss
94´
Idioma: castellà
Subtítols: anglès

Isabel és bona mare, bona esposa, bona nora. Quan la seva família política la pressiona per tenir un altre fill, "el mascle", una sèrie de revelacions la porten a enfrontar-se amb ella mateixa, el seu entorn i la seva família.

En un poble de Costa Rica, Isabel (30) té cura tot el dia de la casa, les seves filles i el seu marit. Això va aprendre i això ensenya a les seves filles. En les seves estones lliures cus per ajudar a l´economia de la llar. Té un amagatall, l´únic lloc desordenat de la casa, on no ha de servir a ningú més que a la seva imaginació. El costum, la calor, la seva llarga cabellera, els insectes que envaeixen fins als espais més íntims i la pressió de la seva família comencen a torçar la seva imaginació. Sempre ha fet allò que els altres esperen d´ella i ara ha de decidir si enfrontar-se o no a la seva família.

- 20 d'agost
"LA FAMOSA INVASIÓ DELS ÓSSOS A SICÍLIA"
Itàlia / França
2019
Dir.: Lorenzo Mattotti
82´
Idioma: francès
Subtítols: castellà

Tonio, el fill del Rei Ós, és capturat per un grup de caçadors a les muntanyes sicilianes. Davant de l´arribada del dur hivern que amenaça el seu poble amb la inanició, el Rei decideix envair el regne dels homes. Malgrat que aconsegueixen trobar en Tonio, aviat descobreixen que els óssos no estan destinats a viure en la terra dels homes.

La història de com els óssos acaben envaint Sicília per recuperar el fill perdut del Rei Ós és en realitat una paràbola sobre la colonització, l´apropiació cultural i la utilització despòtica del poder. Les múltiples capes de significat i l´exquisidesa plàstica configuren una obra que parteix de quelcom aparentment infantil per aconseguir la universalitat.

Complex Esportiu Municipal La Mar Bella

Dirección:
Av Litoral, 86*96
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
Código postal:
08005
Población:
Barcelona

Restaurantes

Restaurant La Marea

Pg Garcia Fària 33

932663884

Restaurant Boo & Beach Club

Ptja Mar Bella 100

932250100

Xiringuito Be Gay

Pg Marítim de la Mar Bella 0

608302454

Restaurant La Carmanyola

Pl Julio González 3

932214970

Hotel Occidental Atenea Mar - HB-004204

Pg Garcia Fària 37

935316040

Dónde
Complex Esportiu Municipal La Mar Bella
Cuándo
Del 06/08/2020 al 20/08/2020.

Número de teléfono

Centraleta:
932210676
Fax:
932257123

Página web

Web:
www.cinemalliure.com

Me gusta 234

You may also be interested in...