Cinema "Petit Cineclub: Solan & Eri, missió a la Lluna"

Atrás

Traductor de google :

A partir de 5 anys.

Director: Rasmus A. Sivertsen. País: Noruega. Any: 2018.

Un ànec, un porc espí i un inventor que no saben estar-se quiets, que tenen ganes d'aventures, que volen viatjar i veure món... Volen veure el món? Sí, però des de lluny, des de l´espai, tal com el va veure Neil Armstrong.

El 2019, quan se celebra el 50è aniversari de l'arribada de l´home a la Lluna, s'acompleix també el termini de mig segle que va marcar l´ONU perquè la Lluna deixés de ser patrimoni de la humanitat, és a dir, que a partir d´aquell moment podrà ser annexionada per qualsevol país. I amb aquesta intenció un inventor noruec, amb un ànec i un porc espí, emprenen una cursa tan esbojarrada com divertida per aconseguir ser els primers, una cursa on no faltaran referències crítiques a l'actualitat com les denúncies per l'abocament de brossa a l'espai o per l'apropiació i explotació d'uns recursos (els de la Lluna) que haurien de ser de tots.

La pel·lícula, rodada amb la tècnica de stop-motion, recupera els personatges que va inventar l'escriptor i il·lustrador noruec Kjell Aukrust a mitjans de la dècada dels seixanta i que ja van protagonitzar una altra pel·lícula a mitjans dels setanta, Grand prix a la muntanya dels invents.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cívic Zona Nord.

Centre Cívic Zona Nord

Dirección:
C Vallcivera, 14
Distrito:
Nou Barris
Barrio:
Ciutat Meridiana
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic Zona Nord
Cuándo
12/05/2021

Número de teléfono

Tel.:
932562900
Fax:
932562929

You may also be interested in...