Circ "La punta de mi nariz", amb Kolektivo Konika

Atrás

Traductor de google :

A partir de 6 anys.

Mirar-se el nas al mirall. I tocar-se´n la punta. I veure què hi ha més enllà. Però hi ha res més enllà? Què hi ha a l´altra banda del nostre nas? Altres nassos? Els nassos de qui? Ens hi enfilem?

Les cinc integrants del Kolektivo Konica són unes artistes de nassos i per nassos. Totes cinc poden veure què hi ha més enllà del seu nas: el nas d´algú altre. I s´hi emmirallen. I s´hi veuen reflectides. I s´hi troben. I s´hi enfilen. I dibuixen figures acrobàtiques que van molt més enllà del nas, del propi i de l´aliè.

Les sis artistes que conformen el Kolektivo Konica van fer una aposta de nassos i van decidir que les dones tenen molt a dir en el món de les acrobàcies, les piruetes, les cabrioles i els saltirons. Que si juntes són capaces de mirar més enllà del seu nas, podran enlairar-se fins a acariciar el cel. I buscar-li el nas. I trobar-li la punta. I això és el que fan en el seu primer espectacle: buscar el nas de l´altre per trobar-se el seu. Amb nassos i per nassos.

El Kolektivo Konica està integrat per Candela Casas, Elisa Strabioli, Greta Marí, Mar-i-Cel Borràs, Michela Fiorani i Shakti Olaizola; sis dones que han buscat una altra dona perquè les dirigeixi en el seu primer espectacle com a companyia, Francesca Lissia, artista italiana de circ, com elles, especialitzada en equilibrismes acrobàtics i que forma part de la companyia eia, amb la qual ha participat en espectacles com inTarsi o Espera.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Auditori Sant Martí.

Auditori Sant Martí

Dirección:
Pl Angeleta Ferrer, 2
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
Sant Martí de Provençals
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Auditori Sant Martí
Cuándo
17/04/2021

Número de teléfono

Tel.:
932660043

You may also be interested in...