Concert "Las Karamba"

Atrás

Traductor de google :

A partir de 12 anys.

Són dones. I han arribat d´aquí i d'allà, cada una amb la seva història, amb la seva càrrega, amb la seva música, al seu ritme... I juntes s'han fet fortes. I juntes han unit ritmes i tonades fins a compondre una única melodia que balla al ritme del son, del txa-txa-txa, de la salsa, de la timba i del rap... Ritmes ardents que exploten dalt de l´escenari per escalfar un públic que sortirà amb el cor calent i els peus en flames de tant com hauran ballat.

Arribades des de Veneçuela, Cuba, França i l'Argentina o nascudes a Catalunya, les integrants de Las Karamba treballen plegades des del 2018, quan es van trobar i van decidir compartir la seva manera d'entendre la música per reivindicar tot allò que les dones poden fer tant a dalt com a baix dels escenaris. Són les seves històries de migracions, d´herències musicals i de maternitats subversives i diverses... històries que es converteixen en música amb la intenció de perseguir somnis i de reivindicar el paper de la dona.

Veu i guiro: Ahyvin Bruno. Teclats: Nati Arizu. Baix: Liviet Ojeda. Flauta: Angie Obbin. Congas: Aylin Bruno. Timbals: Rita Baulida.

Cicle vinculat al 8M, amb projectes protagonitzats i liderats per dones.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cultural Albareda.
Inscripciones en:
Centre Cultural Albareda.
Dirección:
C Albareda, 22*24
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Código postal:
08004
Ciudad:
Barcelona
Quan
De 05/03/2021 a 05/03/2021

Número de teléfono

Telèfon d'inscripcions:
934 433 719

Página web

Web inscripcions:
https://albareda.inscripcionscc.com

You may also be interested in...