Concert "Carolina Arabau"

Atrás

Traductor de google :

CAROLINA ALABAU cantant, compositora i pianista que s’està posicionant com una de les grans veus a Catalunya i la resta de l’estat, arribant a col·laborar amb grans artistes que van del jazz a la música d’arrel; Joan Albert Amargós, Las Migas, Carlos Núñez, Manu Guix, Joan Chamorro i Javier Limón. 

Amb dos àlbums publicats (“Primera Mirada” i “Meraki”, junt amb la violinista Èlia Bastida), Carolina es troba finalitzant el seu següent àlbum “ Una Frase Imaginada”, el qual està sent produït pel productor, guitarrista i mentor 10 vegades guanyador al Grammy Javier Limón.

Amb:

Luis Robisco (guitarra)

Glòria Maurel (batería)

Brandon Atwell (bajo eléctrico)

Carolina Alabau ens presenta un espectacle especial on podrem gaudir d’un recorregut per les seves millors cançons i en exclusiva un avançament de les cançons que ha estat treballant amb el Javier Limón, que volen entre els sons del folklore hispà i llatí des d’un prisma molt actual i avantguardista.

Un concert molt íntim i emotiu que estem segurs que connectarà amb vosaltres a través de la veu de la Carolina que expressa de manera inoblidable les lletres i històries darrere les cançons.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Lluïsos d'Horta.

Lluïsos d'Horta

Dirección:
Feliu i Codina, 7*9
Distrito:
Horta-Guinardó
Barrio:
Horta
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Lluïsos d'Horta
Cuándo
01/04/2023

Número de teléfono

Tel.:
934277327
Fax:
934277327

You may also be interested in...