Concert "Bad Gyal"

Atrás

Traductor de google :

Hit & miss? No:  hit & hit. La trajectòria de  Bad Gyal no coneix passos en fals. Només èxits: de  Pai a  Fiebre. De  Zorra a  Flow 2000. De ser pionera en adaptar el lèxic urbà al català a viatjar (físicament i musicalment) a Jamaica i Llatinoamèrica per aprofundir en el dembow, el dancehall i tots els gèneres que a Alba Farelo li agrada embolicar i fumar-se amb un estil que es reconeix ja internacionalment. De veure com tota una FACT Magazine coronava  Jacaranda com a millor cançó de 2017 a compartir segell amb Kendrick Lamar i Billie Eilish.

Però, què li espera a Bad Gyal després de convertir-se en icona generacional i de portar el seu soundsystem a un costat i un altre de l'Atlàntic? De moment, Alba ens revela dues de les pantalles que es passarà el 2023: les dels seus concerts de major aforament fins avui,  l'11 de febrer a Barcelona (Palau Sant Jordi) i el 17 de febrer a Madrid (WiZink Center).

Dos xous totalment autoproduïts que donaran continuïtat a l'espectacle que l'artista portarà en la segona meitat d'enguany a diferents escenaris i festivals (inclòs un ple en totes les cites de Primavera Sound, tant a Barcelona - Sant Adrià i Porto com a Los Angeles, Buenos Aires, Santiago de Xile i São Paulo) però que també presentaran diverses novetats, confirmant que Bad Gyal es troba en un moment clau i que el seu joc ja només es regeix per les regles que ella ha escrit.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Palau Sant Jordi.

Palau Sant Jordi

Dirección:
Pg Olímpic, 5*7
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Palau Sant Jordi
Cuándo
11/02/2023

Número de teléfono

Centraleta:
934262089
Fax:
934264488

Página web

Web venda d'entrades:
https://dice.fm/

You may also be interested in...