Concert "Bruce Springsteen and The E Street Band"

Atrás

Traductor de google :

Bruce Springsteen and The E Street Band anuncien la seva tornada a la carretera a principis de febrer de 2023, amb una sèrie de concerts als Estats Units que s'anunciarà properament, i a la qual seguirà una gira europea d'estadis que començarà el divendres 28 d'abril del 2023 a l'Estadi Olímpic de Barcelona. La banda tornarà a Amèrica del Nord per a una segona part de la gira a partir d'agost. Barcelona serà l'única ciutat on actuarà Bruce Springsteen a Espanya, i està totalment descartada l'addició de més ciutats al nostre país en aquesta gira del 2023.

La gira del 2023 significa el retorn de Bruce Springsteen and The E Street Band en directe, des que el febrer del 2017 finalitzés a Austràlia la seva gira mundial de 14 mesos 'The River Tour'. La gira va ser nomenada com el tour mundial més important del 2016 per Billboard i Pollstar.

Els membres de l'E Street Band són: Roy Bittan (piano, sintetitzador); Nils Lofgren (guitarra, veu); Patti Scialfa (guitarra, veu); Garry Tallent (baix); Stevie Van Zandt (guitarra, veu); i Max Weinberg (bateria); amb Soozie Tyrell (violí, guitarra, veu); Jake Clemons (saxofon); i Charlie Giordano (teclats).

Horarios

Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys

Dirección:
Passeig Olímpic, 17*19
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys
Cuándo
De 28/04/2023 a 30/04/2023

Número de teléfono

Tel.:
934262089
Fax:
934264488

Página web

Web venda d'entrades:
https://www.doctormusic.com/
Web venda d'entrades:
https://www.entradas.com/

You may also be interested in...