Concert de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i Alba G. Corral

Atrás

Traductor de google :

Composta per Gustav Mahler l’any 1907, Das Lied von der Erde, títol original de La cançó de la Terra. És una composició per a orquestra i veus de tenor i de baríton (o de contralt, com en aquesta interpretació) integrada per sis moviments, cadascun dels quals constitueix una cançó independent.

Al capdavant de l’OBC, Matthias Pintscher, reconegut compositor i director musical de l’Ensemble Intercontemporain des del 2013 i un dels grans referents de la direcció orquestral dels nostres temps. Posen les seves veus excepcionals al servei de la interpretació de La cançó de la Terra el tenor Stuart Skelton i la contralt Jennifer Johnston.

L’experiència musical es completarà amb les projeccions que prepara per a aquest concert Alba G. Corral, artista visual i desenvolupadora de codi que utilitza mitjans digitals per a crear unes projeccions audiovisuals que exploren les narratives abstractes. En aquest cas, les imatges s’inspiren en els textos de les cançons i ens proposen un recorregut visual pels paisatges de les Terres de l’Ebre, on resideix actualment.

Una producció del Grec 2022 Festival de Barcelona i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

Direcció musical: Matthias Pintscher, Interpretació: OBC, Stuart Skelton (tenor), Jennifer Johnston (contralt), Creació audiovisual: Alba G. Corral Fotografia: May Zircus / l'Auditori.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Teatre Grec.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.
Dirección:
Pg Santa Madrona, 36
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Cuándo
22/07/2022

Número de teléfono

Información:
933161000

You may also be interested in...