Concert "Juancho Marqués"

Atrás

Traductor de google :

Juancho Marquès es retroba amb el públic de Barcelona en aquest concert inèdit que comptarà amb els seus millors temes i els grans èxits: Nos vamos a comer el mundo, Belfast, Química, Rueda y la infinitat de grans temes amb què compta l'artista crescut a Aranjuez (Madrid).

 

És difícil definir en una sola paraula els més de 10 anys de carrera professional de Juancho Marqués. Una trajectòria brutal en què ha demostrat tenir un estil inimitable, atrevint-se a explorar diferents sons, incloent l'electrònica i el pop.

 La seva inconfusible música, de to càlid i temàtica sentimental, juntament amb el fet d'estar disposat a trencar les barreres del que estableix l'Hip Hop espanyol, li ha establert com a referent de l'panorama urbà nacional.

En aquest concert, Juancho Marqués es disposa a retrobar amb el seu públic de Barcelona, ​​a què ha demostrat tenir especial afecte després de viure increïbles actuacions, que han sigut gravades per a la història.

 Aquest pot ser un dels concerts més emocionants i màgics que s'hagin viscut mai ja que els mesos de confinament ens han separat, però la música ens ha unit més que mai. És ara el moment de retrobar-nos, deixar de banda els temps difícils i simplement, gaudir.

 


Horarios

Otros

Se celebra en:
Teatre Coliseum.
Las localidades se venden en :
Teatre Coliseum.

Teatre Coliseum

Dirección:
G.V. Corts Catalanes, 595
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Dreta de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Coliseum
Cuándo
22/05/2021

Número de teléfono

Tel.:
933171448
Tel.:
902424243
Fax:
934120114

You may also be interested in...