Concert "Los Planetas y Niño de Elche - Fuerza Nueva"

Atrás

Traductor de google :

Amb poca raó i menys discurs, a anys llum de qualsevol idea o actitud que alguna vegada pogués haver-se considerat avançada, una ingent quantitat d'individus gregaris, abúlics per hiperestimulació, incapaços d'advertir cap diferència entre visió i mirada, renuncien voluntàriament a el coneixement i al seu dret a adquirir-lo.

Simultàniament, grups molt reduïts de civils immunes a la pandèmia articulen una xarxa d'oposició a l'dogma reaccionari, els punts capitals combatran sense descans.

Contra l'immobilisme, una força nova. Sota aquesta premissa, les cèl·lules independents Nen d'Elx i Els Planetes formen a Espanya Força nova, una aliança estratègica de combat i esbarjo que mira cap enrere amb ira (i sorna) per mirar cap endavant amb esperança. Contra els usos i costums de el sistema de què abominen, obren l'acord per unanimitat.

El exflamenco i els patriarques de l'indie que hauria pogut ser i no va ser, sumen talents i esforços, exposen obertament els seus respectius patrimonis artístics i sentimentals, els seus vicis i virtuts. Sense embuts, la causa s'ho mereix. I sense sorpreses: FORÇA NOVA és, ni més ni menys, la suma de les àmpliament conegudes i perfectament reconeixibles propostes artístiques de Nen d'Elx i Els planetes, unides per causes del que ens separa, de l'totalitarisme a l'exaltació nacional catòlica; i per la inclinació d'un i altres a l'inconformisme i la transgressió, a la missa flamenca i a el rock messiànic, a molestar fins i tot (sobretot) als seus més devots feligresos. FORÇA NOVA és tot això, res li falta.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Teatre Coliseum.
Las localidades se venden en :
Teatre Coliseum.

Teatre Coliseum

Dirección:
G.V. Corts Catalanes, 595
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Dreta de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Coliseum
Cuándo
De 13/05/2021 a 14/05/2021

Número de teléfono

Tel.:
933171448
Tel.:
902424243
Fax:
934120114

You may also be interested in...