Concert Marcia Griffiths + Les Testarudes

Atrás

Traductor de google :

Una artista imprescindible de l’univers del reggae demostra, amb el seu nou disc, que continua sent una de les grans. L’acompanya un projecte local de reggae i ska que reclama el seu espai en una escena majoritàriament masculina.

Nit de dones i nit de ritmes reggae i derivats, de la mà de Marcia Griffiths i de Les Testarudes. La primera és posseïdora d’una carrera que comença als anys seixanta i que promet continuar molts anys més. L’artista no té cap intenció de retirar-se, perquè la música, diu ella mateixa, no té edat. Els temes del seu nou treball (un dels millors discos de reggae de l’any 2023, Golden ) reflecteixen com se sent ara mateix respecte a aquesta música, que és tota la seva vida. Els onze temes que formen el disc la consagren, un cop més, com un valor central d’aquesta escena, amb una veu que emociona i que, malgrat els anys i els discos enregistrats, encara conserva la capacitat de sorprendre.  

Segur que, per a les nou dones que formen part Les Testarudes, el projecte de ska, reggae, rocksteady i soul de la Bordeta, és tot un honor compartir escenari amb una referent de l’estil que conreen i que, a més, és dona en un món marcat especialment per la presència masculina. Elles, precisament, reivindiquen el paper de la dona en el reggae i ho fan, a més (un altre exemple de la tossudesa de què ens parla el seu nom), en un registre del reggae que ret homenatge al so clàssic del gènere dels anys seixanta. Madness , Perfidia o What a day for dancing són algunes de les cançons que segur que faran sonar.

Una producció del Grec 2024 Festival de Barcelona i Univers Paral·lel.

Interpretació musical: Marcia Griffiths, Les Testarudes

Producció: Paral·lel 62

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Paral·lel 62.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Sala Paral·lel 62

Dirección:
Avinguda del Paral·lel, 62
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Sala Paral·lel 62
Cuándo
11/07/2024

You may also be interested in...