Concert “Missa de Rèquiem”, a càrrec de l’Orfeó Català

Atrás

Traductor de google :

El director britànic Simon Halsey, que a partir de la temporada 2022-2023 serà el principal director convidat i Ambaixador dels cors de l’Orfeó Català, oferirà una versió valenta i semi escenificada del Rèquiem de Mozart. La Missa de Rèquiem en re menor va ser la darrera obra que va compondre Mozart i probablement la més interpretada de tot el seu catàleg, no només per la seva qualitat sinó també per tota la llegenda que l’envolta.

Per a l’Orfeó aquesta obra té sempre un pes especial, va ser la primera obra que el cor va interpretar ara fa 76 anys quan va reprendre l’activitat després de l’aturada provocada per la guerra civil espanyola.

L’Orquestra Simfònica del Vallès ja és una col·laboradora habitual de l’Orfeó. Anualment realitzen projectes conjuntament, i precisament la darrera vegada que l’Orfeó va interpretar el Rèquiem de Mozart ho va fer acompanyat de l’OSV, ara fa 10 anys.

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona, la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música Catalana i l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Direcció musical: Simon Halsey. Direcció escènica: Pere Faura. Interpretació musical: Orfeó Català, Orquestra Simfònica del Vallès. Solistes: Irene Mas (soprano), Eulàlia Fantova (mezzo), Ferran Albrich (baríton), César Cortés (tenor). Fotografia: Antoni Bofill, Ricardo Rios Visual Art.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Palau de la Música Catalana.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Palau de la Música Catalana

Dirección:
C Palau de la Música, 2
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Palau de la Música Catalana
Cuándo
15/07/2022

Número de teléfono

Tel.:
932957200
Fax:
932957210

You may also be interested in...