Concert “Nit de Fado”, amb Cuca Roseta, Camané i Mário Laginha

Atrás

Traductor de google :

Són part de les noves generacions, però no s’han desvinculat en absolut del fado, tot i que de vegades en facin lectures diferents i, com passa en l’actuació d’aquesta nit, optin per compondre, també, els seus propis temes en comptes d’interpretar només el repertori tradicional. D’altres combinen instruments clàssics amb alguns que no ho són tant i aporten, així, sonoritats noves... Són els i les representants de les noves generacions del fado, una tradició sonora que, enguany, té nit pròpia al Grec Festival de Barcelona.

El concert serà una bona oportunitat per escoltar en viu tant una nova veu de l’escena del fado, la de Cuca Roseta, com un valor ja consagrat, un Camané que potser recordeu del film Fados (2007), de Carlos Saura.

Recordeu, finalment, que durant aquests dies a la ciutat també hi haurà altres activitats organitzades pel Festival de Fado. Estigueu al cas, perquè possiblement al concert del Teatre Grec hi trobareu, també, alguns convidats locals!

Una producció de Zoomin i Everything is New.

Amb la col·laboració de la Presidència de la República de Portugal, Turisme de Portugal, Institut Camoes, Consulat de Portugal a Barcelona, Museu del Fado EGEAC i el Festival de Fado de Barcelona.

Interpretació musical de Cuca Roseta: Cuca Roseta (veu), Sandro Costa (guitarra portuguesa), Francisco Sales (viola fado), Marino Freitas (baix acústic), Vicky Marques (percussió).

Interpretació musical de Camané i Mário Laginha: Camané (veu), Mário Laginha (piano).

Fotografia: Festival de Fado / Kenton Thatcher.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Teatre Grec.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.
Dirección:
Pg Santa Madrona, 36
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Cuándo
15/07/2022

Número de teléfono

Información:
933161000

You may also be interested in...