Concert "Pablo López"

Atrás

Traductor de google :

Mayday & Stay Tour

UNIKORNIO - Onze milions de versos després de tu és l'esperat nou disc de Pablo López. És el ressorgir de les cendres, un viatge a la trobada d'una llum que sempre va estar aquí. La nova obra mestra del malagueny és el quart àlbum que publica i està concebuda com si fos un guió d'una pel·lícula que consta de dues parts. La primera és MAYDAY (codi d'emergència) i la segona STAY ("em quedo").

"La Niña de la Linterna" és la cançó que guia la llum d'aquest disc, on la crema del piano que toca López i les cendres que es generen d'ell i adquireixen un protagonisme especial, ja que d'elles ressorgirà, com au fènix, el nou de Pablo López.

Grandiloqüència musical en les 10 cançons que formen aquesta nova aventura de Pablo López compostes i produïdes pel propi artista entre Los Angeles, Las Vegas, Barcelona i Madrid i de les que ja coneixem "Mamano", "Mariposa" i "KLPSO". Aquest disc, també compta amb la participació de la London Metropolitan Orchestra dirigida per Andy Brown des dels mítics estudis d'Abbey Road.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Teatre Coliseum.
Las localidades se venden en :
Teatre Coliseum.
Dirección:
G.V. Corts Catalanes, 595
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Dreta de Eixample
Código postal:
08007
Ciudad:
Barcelona
Quan
De 03/05/2021 a 09/05/2021

Página web

Web venda d'entrades:
https://www.grupbalana.com/

You may also be interested in...