Concert "Trópico de Covadonga", amb Rodrigo Cuevas

Atrás

Traductor de google :

Si encara no el coneixeu, us direm que va néixer a Oviedo el 1985 i que és un artista total que es qualifica a si mateix com a "agitador folklòric". No és estrany perquè els concerts de Rodrigo Cuevas són espectacles integrals que impliquen disciplines diverses, unes propostes escèniques ( Trópico de Covadonga és la tercera, després d' Electrocuplé i d'El mundo por montera) on els aspectes musicals, el moviment i el vídeo es combinen en una cerimònia de música folklòrica i electrònica, bon humor, unes certs dosis d'erotisme, videoprojeccions i coreografies.

En aquest espectacle trobareu una combinació del món d'ahir i el món d'avui que nonomés transmet valors humanistes, sinó que també aposta per la llibertat sexual, pels valors compartits entre generacions i, especialment, per la bellesa en estat pur. Una festa que lliga les tradicions de tota la vida amb la modernitat més decidida.

Interpretació musical: Rodrigo Cuevas (veu, percussions), Mapi Quintana (panderos, cors, palmas, vocòder, contrabaix), Juanjo Díaz (percussions), Rubén Bada (guitarra elèctrica, baix, efectes, cors), Tino Cuesta (sintetitzadors, cors, programacions, acordió).

Horarios

Otros

Se celebra en:
Teatre Grec.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.
Dirección:
Pg Santa Madrona, 36
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Cuándo
27/07/2021

Número de teléfono

Información:
933161000

You may also be interested in...