Concert "We Love Puccini "

Atrás

Traductor de google :

Soprano: Laia Camps  Tenor: Joan Martínez Colàs

Recital d'òpera íntegre de Giacomo Puccini on s’ interpretaran les àries i duos més emblemàtics de les seves òperes més cèlebres com "La Bohème", "Madame Butterfly" o "Tosca". Una proposta musical per gaudir del verisme en estat pur.


Interpretades per Laia Camps , soprano Nascuda a Sabadell, va començar els estudis a la seva ciutat i es llicenciada per l’Escola Superior de Música de Catalunya amb les màximes qualificacions. Ha participat en nombroses produccions musicals als auditoris més prestigiosos de Catalunya amb la sarsuela “Cançó d’amor i de guerra” o l’òpera “Dido i Aeneas” així com diferents gales líriques. Ha estat protagonista dels espectacles “El cant dels cirerers”, “El so de l’esperit” o “Mozart entre flors” entre altres. El seu paper a l’òpera “Pacem in terris” interpretant a Maria Callas ha estat molt reconegut per públic i crítica. També ha realitzat diferents espectacles infantils com “La Banda Sonora” o “Papageno i Papagena”.


Joan Martínez Colás , tenor Nascut a Terrassa, va realitzar els estudis de cant al Conservatori de Badalona. Ha

participat en nombroses produccions d’oratori com “El Messies” de G. F. Händel, el

“Requiem” de W. A .Mozart, la “Missa de Glòria” de G. Puccini i d’òperes com “La Flauta Màgica” de W. A .Mozart o “L’Elisir d’Amore” de G. Donizetti. Ha participat en concerts i gales líriques als més prestigiosos auditoris de Catalunya. Paral·lelament a la tasca d’intèrpret ha desenvolupat un intens treball com a director de cors, orquestres i bandes així com a compositor estrenant la seva òpera prima “L’home del Paraigua” al Gran Teatre del Liceu el setembre de 2010.


Monika Lao, pianista titulada pel Conservatori Superior de Música de Barcelona, compagina l’especialitat pianística amb la dansa, especialitzant-se així en la performance. L’any 2015 protagonitzà “7 sins” conjuntament amb el Dr. Flo amb un èxit per la crítica especialitzada. Des del 2012 treballa amb els cantants Laia Camps i Joan Martínez Colás actuant per Catalunya, Espanya o Marroc.


Horarios

Otros

Se celebra en:
Espai Escènic Tísner.
Inscripciones en:
Espai Escènic Tísner.

Centre Cívic Cotxeres Borrell - Espai Escènic Tísner

Dirección:
C Viladomat, 2*8
Distrito:
Eixample
Barrio:
Sant Antoni
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic Cotxeres Borrell - Espai Escènic Tísner
Cuándo
30/06/2021

Número de teléfono

Reservas:
93 324 83 50 93 324 83 50
Tel.:
933248350
Fax:
933248351

Página web

Web inscripcions:
http://cotxeresborrell.net

You may also be interested in...