Concert "ZA! & la TransMegaCobla", amb ZA! – La MegaCobla – Tarta Relena

Atrás

Traductor de google :

A la Plaça del Fort Pienc

Música mediterrània, distorsió psicodèlica i investigació emprant la llengua fenícia, una travessia retro futurista del folk free explorant les ribes del mediterrani. Una orquestra atemporal disposada a inventar, amb elements reals, una mediterraneïtat de ciència-ficció en una realitat paral·lela.

ZA!, Tarta Relena i la MegaCobla s’uneixen amb la intenció de retratar la seva pròpia visió de la música mediterrània passada pel filtre de la distorsió (tan actual en termes cognitius, socials i identitaris), i la psicodèlia (tan inevitable en una realitat cada vegada més accelerada i saturada).

La MegaCobla: El quartet de vents de cobla tradicional més transgressor i reputat de Catalunya, que aporta coneixement i experimentació per igual.  Tarta Relena: Jove duo de trans-folk a cappella que han revolucionat l’escena, dominen la polifonia i el repertori de folk mediterrani per renovar-ho i situar-lo de nou en el segle XXI amb vigència estètica. ZA!: són referents europeus de l’autoedició, la música experimental i la cultura comunitària. Sota la premissa que l’art d’avantguarda no està en lluita amb la creació col·lectiva, barregen sense demanar permís, música culta, underground i popular.

La MegaCobla: Pep Moliner, Xavi Molina, Jordi Casas i Xavi Torrent – Tarta Relena: Helena Ros i Marta Torrella – ZA!: Papadupau i Spazzfrica Ehd

ZA! : Papadupau: guitarra, trompeta, veus- Spazzfrica Ehd: bateria, clarinet, veus – Tarta Relena: Helena Ros, veus, percussió i efectes - Marta Torrella: veus, percussió i efectes- MegaCobla: Pep Moliner: fiscorn - Xavi Molina: tenora i efectes - Jordi Casas: tible - Xavi Torrent: flabiol.

Després de 15 anys i més de 700 concerts pels cinc continents, el duet de música experimental ZA!, presenta el seu projecte més multitudinari: ZA! & la Transmegacobla .

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cívic Ateneu Fort Pienc.

Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

Dirección:
Plaça de Fort Pienc, 4*5
Distrito:
Eixample
Barrio:
el Fort Pienc
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic Ateneu Fort Pienc
Cuándo
01/07/2022

Número de teléfono

Tel.:
932327827

Página web

Web:
http://www.fortpienc.org

You may also be interested in...