Curs 'Ampliació de coneixements de jardineria'

Atrás

Traductor de google :

Curs de llarga durada

El curs d’ampliació es basa en el coneixement de noves plantes, arbustos i arbres, la seva aplicació al jardí en condicions ambientals especials, les plagues i les malalties que les afecten i el manteniment de jardins i terrasses. Les classes teòriques es complementen amb visites programades a diferents espais verds que destaquen per la seva riquesa en espècies vegetals, així com les visites a centres de jardineria, vivers de producció de planta, de substrats i de terres. També es fa una visita en dissabte a jardins de fora de Barcelona, que serveix com a cloenda del curs.

Què hi aprendrem?

*Cultiu de fruiters al jardí

*Els arbustos i la planta vivaç

*Matèria orgànica i compost

*Bonsais

*Plagues i malalties específiques

*Cultiu en interior

A qui s’adreça: a persones aficionades i a professionals que vulguin adquirir les bases teòriques per professionalitzar-s’hi.

Docents: Xavier Segalà, biòleg i tècnic especialista en jardineria; Paco Cerviño, enginyer agrònom i forestal; Andrea de Llobet, enginyera tècnica agrícola; i Juanjo Pardo, conservador de la col·lecció de bonsais del Jardí Botànic.

Aquest curs forma part de l’eix “Coneixements de jardineria” i està indicat especialment per a l’alumnat que hagi fet el curs “Iniciació a la jardineria”, que tindrà prioritat d’admissió.

Horarios

Centre de Formació del Laberint

Dirección:
C Germans Desvalls, 21
Distrito:
Horta-Guinardó
Barrio:
Horta
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre de Formació del Laberint
Cuándo
De 04/10/2022 a 17/06/2023

Número de teléfono

Tel.:
932565601

You may also be interested in...