Curs online 'Les comunitats sud-asiàtiques a Espanya: claus per entendre la diversitat i treballar la interculturalitat'

Atrás

Traductor de google :

Curs NO presencial.


Aquest curs s´adreça a persones que volen acostar-se a la realitat migratòria sud-asiàtica i aprofundir en el coneixement de la diversitat sociocultural a la societat i als professionals que necessiten adquirir eines per treballar amb perspectiva intercultural. Expertes en la diàspora sud-asiàtica estaran a càrrec de les sessions que tractaran temes des de les trajectòries migratòries, la feina, l'educació, l'associacionisme, la perspectiva de gènere i les persones joves.

- Trajectòries migratòries i projectes de vida: de l'Índia, Pakistan i Bangladesh a Espanya. Referents culturals, lingüístics i religiosos de les comunitats sud-asiàtiques a Espanya. (Eva Maciocco)
- Processos d´incorporació laboral: per què obrir un petit comerç? (Berta Güell)
- Sistemes educatius i trajectòria educatives (Marina Arrasate i Saba Anwar)
- Comunitats sud-asiàtiques i associacionisme (associacions culturals, escoles de cap de setmana i mitjans de comunicació) (Eva Maciocco)
- La migració des del punt de vista de les dones sud-asiàtiques (Berta Güell i Komal Naz)
- Nascuts/des entre dues cultures: trajectòries i negociacions amb la família, la comunitat i la societat (Berta Güell i Sanja Rahim)

Docents:
Eva Maciocco és una traductora, intèrpret i mediadora intercultural experta en Àsia Meridional (Índia i Pakistan) i membre de el grup MIRAS de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Berta Güell és investigadora en l'àrea de migracions del CIDOB i col·laboradora del CER-Migracions de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Marina Arrasate Ferro-Olavarría és doctora en Traducció i Estudis Interculturals per la UAB. La seva recerca se centra en els processos d'arribada i les experiències educatives de dones d'origen pakistanès a Barcelona.

Saba Anwar és llicenciada en Nutrició per la Universitat de Vic i Màster de Nutrició i Salut per la UOC. Actualment estudia l'impacte del procés migratori en la dieta de persones d'origen pakistanès a Catalunya.

Komal Naz, graduada en humanitats, és mediadora intercultural, actualment tècnica de primera acollida al SAIER (Servei d'Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats). És cofundadora de les associacions Pakmir de dones pakistaneses i ECOP, associació d'estudiants catalans d´origen pakistanès.

Sanja Rahim és politòloga i experta en migracions. Ara treballa a la Fundació Migra Studium.

*** Es lliurarà per correu electrònic un certificat d'assistència a el curs Casa Àsia per a qui ho sol·liciti i que hagi assistit al 80% de les clases.

Horarios

Otros

Se celebra a:
Casa Àsia.
Organitzat per:
Casa Àsia.

Casa Àsia

Dirección:
C Bolívia, 56
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Código postal:
08018
Población:
Barcelona

Aparcamientos

Aparcament Badajoz-Glòries

C Badajoz 154

933284949

Aparcament Acha

C Badajoz 125

934863933

Aparcament Ona Glòries

C Ciutat de Granada 173

933092345

Aparcament Concha Galiano Montoya

Pl Glòries Catalanes 35

Restaurantes

Restaurant Trattoria Ginos *Glòries

Av Diagonal 208

935213096

Restaurant La Tagliatella *Glòries

Av Diagonal 208

932663601

Cafeteria Restaurant Buenas Migas *Glòries

Av Diagonal 208

937648359

Restaurant El Mussol *Glòries

Av Diagonal 208

934861820

Restaurant 22 Alfa

C Badajoz 115

933097842

Dónde
Casa Àsia
Cuándo
Del 06/10/2020 al 10/11/2020.

Número de teléfono

Tel.:
933680836
Fax:
933680333

Página web

Web inscripciones:
https://casaasia.cat

Me gusta 39

You may also be interested in...