Curs online "Shodo per a veterans: escriure i sentir el poema"

Atrás

Traductor de google :

Curs NO presencial.

El Shodo, o cal·ligrafia japonesa és l´art d´escriure caràcters propis de Japó, Kanji i Kana (Hiragana i Katakana) amb pinzells i tinta xinesa sobre paper d´arròs. Literalment Shodo significa "El camí de l´escriptura" i té un component espiritual i artístic molt important.

L´objectiu d´aquest curs se centra en la lectura, comprensió i experimentació del text poètic per intentar plasmar el sentiment del Haiku o poema breu mitjançant l´escriptura cal·ligràfica.

A través de la cal·ligrafia l´alumne arribarà a conèixer la vida i obra de diversos autors que abasten des del segle VIII fins al Japó modern, en un maridatge de cal·ligrafia i literatura que ens permetrà tenir una vivència diferent del Japó.

L´alumnat ha d´adquirir els materials pel seu compte. El set ha d´incloure: pinzell fi, pinzell gruixut, tinta líquida (o barra de tinta), estovalles, tinter i paper mida Hanshi.

Professora:Madoka Kubota va començar Shodo quan tenia 6 anys i va aconseguir el nivell Sisè Dan de Shodo (cal·ligrafia japonesa) quan tenia 12 anys a «Itto shodo kai» (escola Sannou), després va seguir aprenent quan estava a la universitat de Nara.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Casa Àsia.
Inscripciones en:
Casa Àsia.

Casa Àsia

Dirección:
C Bolívia, 56
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Código postal:
08018
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Casa Àsia
Cuándo
De 21/02/2021 a 25/03/2021

Número de teléfono

Tel.:
933680836
Fax:
933680333

Más información

Web cita previa:
http://www.casaasia.cat

You may also be interested in...