Cursos i tallers al Punt Omnia Gao Kaló

Atrás

Traductor de google :

INICIA´T AMB L´ORDINADORAquest taller s'ha programat principalment per a persones que no tenen cap coneixement i que és la primera vegada que s´apropen a un ordinador o que ja l'han utilitzat anteriorment de manera esporàdica. El contingut es basa en l´alfabetització digital per aconseguir l´autonomia funcional i perdre la por a l'ordinador, tot fent-ne ús com a usuari (ofimàtica, correu electrònic, navegació). . Taller grupal organitzat en sessions d'hora i mitja cadascuna on cada dia es presenta temari nou i es repassa el contingut anterior per a reforçar-ne els conceptes.

* GESTIONS I COMPRES PER INTERNET Aquest taller s'ha programat pensant en les persones que ja disposen d´un mínim nivell en l'ús de l'ordinador, però tot i així s'inicia fent un repàs en coneixements bàsics per acabar aprofundint en l'oportunitat que ens donen les TIC per a realitzar gestions i tràmits online. Es treballarà el funcionament de les oficines virtuals de l'administració, coneixerem les adreces web més importants per demanar cita prèvia o fer tràmits habituals (demanar hora al metge, cercar una farmàcia de guàrdia, revisar els punts del carnet, demanar hora per la renda o per renovar el DNI), la manera més segura de fer reserves i comprar per internet, com comunicar-se amb altres persones que tenen els mateixos interessos i intercanviar objectes o coneixements, nocions sobre certificats digitals, redactar i entregar sol·licituds electròniques, etc.

* ÚS LLIURE O GUIAT del Punt Gao KalóTemps destinat a l´ús comunitari i gratuït dels ordinadors i resoldre´n dubtes amb la dinamitzadora: correu, navegació, currículums, pràctiques, jocs, deures, etc. El temps d´ús es limita a mitja hora per jugar o mirar el correu i és lliure si cal fer treballs o cercar feina.

* T´ACOMPANYEM. INFORMACIÓ I SUPORT EN GESTIONS PER INTERNETPortes obertes a les persones usuàries, habituals o no, que cerquin assessorament sobre qualsevol tema administratiu, de lleure o oficial (subvencions, beques, ajuts, redacció de documents, tràmits per internet) que es pugui resoldre amb l´ajut de la dinamitzadora, o amb la necessària derivació a algun altre servei o entitat. És un espai molt important d´arrelament comunitari, ja que permet generar confiança i establir el Punt Òmnia com un referent d´informació i acollida útil per a les qüestions pràctiques que preocupen les famílies del barri i que normalment no saben on poden resoldre-les.

* TROBARÉ FEINA!Taller d´inserció sociolaboral on aprofundirem en la formació per a desenvolupar actituds, coneixements TIC i habilitats socials útils per a moure´s correctament al món laboral (cv, presentacions, entrevistes, test psicotècnics, trucades de prospecció). També s´ofereixen eines per tal d´optimitzar la recerca de feina i conèixer i entendre els drets bàsics com a futurs/es treballadors/es. Es posa èmfasi en la recerca de feina activa per internet mitjançant la inscripció en multitud de pàgines i borses amb ofertes de feina, segons el sector desitjat o el perfil. Atenció personalitzada.

* RECICLA'T!Inserció laboral i TIC per a persones d'entre 45 i 65 anys (en col·laboració amb el SOC). Contingut aproximat del taller (sempre segons nivell dels participants i des d'una vessant pràctica i vivencial):

- Introducció: la recerca activa de feina i les TIC- Primeres passes a Internet i creació del correu electrònic- Ús del LibreOffice: Redacció d'un CV eficaç i de cartes de presentació- Autocandidatura i resposta a ofertes mitjançant el correu electrònic- Recerca de feina activa: Infojobs, Feina Activa, Infoempleo i altres portals o borses de treball online- Altres eines: Mòbils i tauletes en la recerca de feina

Horarios

Otros

Se celebra en:
Punt Òmnia Gao Kaló.

Punt Òmnia Gao Kaló

Dirección:
C Mare Déu dels Desemparats, 5*7
Distrito:
Gràcia
Barrio:
la Vila de Gràcia
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Punt Òmnia Gao Kaló
Cuándo
Evento permanente

Número de teléfono

Tel.:
931650261

You may also be interested in...