Dates de la Festa Major

Atrás

Traductor de google :

Organitzada per la Coordinadora d’Entitats del Poblenou i l’Associació de Comissions de Festes de carrers del Poblenou, i amb la col·laboració de diverses altres entitats, la Festa Major planteja una programació adaptada a la situació actual i aplega propostes de tota mena amb la preservació de les mesures de seguretat com a principal objectiu.

A part d’alguns actes virtuals, el programa recull diverses actuacions estàtiques (com ara el correfoc) i d’altres de presencials en les quals es requerirà la reserva prèvia d’entrades (com ara el pregó) o que no admeten la congregació de públic (com el castell de focs). Tot, per assegurar al màxim el manteniment de totes les mesures de seguretat (bàsicament, mascareta, distància social i higiene de mans) i la congregació de grups de persones, per tal d’evitar una nova onada de contagis.

En l’organització dels diferents actes hi participen una bona colla d’entitats del barri, especialment les de cultura popular, i l’Ajuntament de Barcelona hi dona suport a través del Districte de Sant Martí.

SELECCIÓ D’ACTES RELLEVANTS

Divendres 10

A les 16 h, obre portes amb La Bullanga, que serà l’espai jove de tota la Festa Major (Can Ricart). A les 19.30 h, la 9a Milla del Drac enguany es farà acompanyar per La Rodafoc.

Diada Nacional de Catalunya

A les 12 h, Toc de les 12 (Marià Aguiló). A les 19 h, inauguració de l’exposició del 30è Concurs de Fotografies (parc del Centre del Poblenou). A les 19.30 h, lectura del Pregó de Festa Major amb l’actriu Beatriu Castelló (rambla / Llull).

Diumenge 12

A les 8 h les Matinades s’encarregaran de llevar als veïns i les veïnes tot anunciant-los que és festa major des de les esglésies de Santa Maria del Taulat, Sant Francesc d’Asís, Sagrat Cor, Patriarca Abraham i Sant Pancraç. A les 10 h, la 25a Cursa Atlètica del Poblenou (inici i final des de la pl. Espronceda).

Dilluns 13

A les 18 h, actuació infantil amb la Cia. En Clau de Clown (Casal de Barri Bac de Roda – Poblenou).

Dimarts 14

A les 20 h, concert amb la Banda Reed Reel Poblenou (Casal de Barri Bac de Roda – Poblenou).

Dimecres 15

A les 17.30 h El Joc del Misteri posa pistes als carrers (Can Saladrigas).

Dijous 16

A les 18 h, els Diables conviden a una Reagae Party (pl. Josep M. Huertas Clavería). A les 22 h, havaneres amb Port-Bo (Diagonal / Selva de Mar).

Divendres 17

A les 17 h, cinema a la fresca amb l’aroma de la pipa de Sherlok Holmes (Roc Boronat / Pallars).

Dissabte 18

A les 11 h, Fira de producte català i DO (pl. Rosa Peraulet). A les 12 h, Matí de Cultura Popular (parc del Centre del Poblenou). A les 15 h, 40 anys de la colla de Gegants del Poblenou (Taulat / rambla). A les 21 h, correfoc estàtic (Almogàvers / Ciutat de Granada). A les 23.30 h, Nit màgica (parc del Centre del Poblenou).

Diumenge 19

A les 10 h, 40a Trobada de Gegants (Can Saladrigas). A les 11 h, 18a Festa Intercultural (parc del Centre del Poblenou). A les 22 h, traca i castell de focs (des dels terrats i els balcons).


Consulteu el programa detallat a La Festa Major del Poblenou 2021, a festamajorpoblenou.org

Carrers del barri del Poblenou

Dirección:
Rbla Poblenou, 49
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
el Poblenou
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Carrers del barri del Poblenou
Cuándo
De 10/09/2021 a 19/09/2021

You may also be interested in...