Espectacle “28 i mig”, a càrrec de "La Perla 29"

Atrás

Traductor de google :

Música, teatre, literatura, vida i cinema es confonen en un muntatge amb una força lírica immensa que recrea els universos de Fellini, Ettore Scola o Pasolini, a més moments estel·lars del teatre. Aquest és un dels primers espectacles de creació de la companyia que dirigeix Oriol Broggi, actor i director nascut el 1971, que va dirigir el Centre Dramàtic del Vallès del 2003 al 2007, i que el 2002 va crear La Perla 29, un centre d’arts escèniques amb el qual ha donat vida al Teatre La Biblioteca.

Una producció de La Perla 29.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Cultura i Esports i l’Institut Ramon Llull.

Idea, direcció i espai: Oriol Broggi. Treball de text i adaptació: Jeroni Rubió, Oriol Broggi. Interpretació: Laura Aubert Blanch, Guillem Balart, Xavier Boada, Màrcia Cisteró, Enrico Ianniello, Blai Juanet Sanagustin, Clara Segura Crespo, Montse Vellvehí, Joan Garriga, Marià Roch, Marc Serra, un cavall. Música original: Joan Garriga. Producció: La Perla 29. Agraïments: Focus, Jaume Viñas, Carles Segura, Marco Ruggero, Dagoll Dagom, Teatre Lliure, Sala Beckett, Anna Castells, Ariadna Carreras.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Teatre Grec.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.
Dirección:
Pg Santa Madrona, 36
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Cuándo
De 11/07/2022 a 12/07/2022

Número de teléfono

Información:
933161000

You may also be interested in...