Espectacle "Annobón", de Juan Tomás Avila Laurel

Atrás

Traductor de google :

Annobón és una illa situada enmig de l’oceà Atlàntic que forma part de Guinea Equatorial. L’illa fou utilitzada pels portuguesos com a parada d’avituallament per als vaixells que transportaven esclaus des del continent africà fins a les costes d’Amèrica. Espanya la va colonitzar des de finals del segle XVIII fins al 1968. El 1973, Annobón va patir una epidèmia de còlera que va matar la meitat de la població. Guinea Equatorial s’acabava d’independitzar d’Espanya i el que passava en aquesta illa africana semblava no importar ni al dictador del país ni a la seva antiga potència colonial.

L’obra Annobón s’estrena al Grec Festival de Barcelona interpretada per l’actor afrocatalà Ricard Boyle. Està codirigida per Andrea Bel i Recaredo Silebo Boturu, de la companyia Bocamandja, una de les ànimes de l’escena guineana. El text ens trasllada a un entorn tropical on tot gira al voltant de la pesca i la vida en comunitat. És un viatge íntim fins a l’únic país africà que té el castellà com a llengua oficial i que, fins fa 52 anys, va ser una província espanyola més.

Una producció de Fora de Quadre.

Aquest espectacle va obtenir el premi Adrià Gual 2020 que concedeix l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona.

Amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, la Generalitat de Catalunya, laSala Uref de La Floresta, el Centre Cívic Parc Sandaru i el Centre Cívic Drassanes de Barcelona.

Text original: Juan Tomás Ávila Laurel Adaptació i dramatúrgia: Esteve Mulero Codirecció: Andrea Bel, Recaredo Silebo Boturu Dramaturgista: Joan Escrivà-Escolà Interpretació: Ricard Boyle.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Espai Lliure.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Teatre Lliure - Sala Espai Lliure

Dirección:
Pl Margarida Xirgu, 1
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Lliure - Sala Espai Lliure
Cuándo
De 16/07/2021 a 18/07/2021

Número de teléfono

Tel.:
932892770
Fax:
934243453

You may also be interested in...