Espectacle “Aquellas que no deben morir”, a càrrec de “Las Huecas”

Atrás

Traductor de google :

Com es gestiona i es localitza la mort en les nostres societats? Quina economia envolta els nostres traspassos i quins mecanismes els regulen en un món hedonista, positiu fins a l’extrem i que glorifica la joventut? Les integrants de Las Huecas es fan aquestes preguntes amb una intenció molt clara: trobar instruments que trenquin amb el relat convencional sobre la mort. El col·lectiu estava en procés de creació quan va esclatar la pandèmia de la covid-19, que ho va canviar tot i a tot arreu: en el món occidental, especialment, vam descobrir que no érem eterns i es va desfermar un pànic general. En aquest panorama, Las Huecas duen a escena una proposta que combat la manera com considerem la mort i, per tant, també la vida.

Una coproducció de La Infinita de l’Hospitalet (l’Hospitalet de Llobregat), Antic Teatre (Barcelona) i Festival TNT (Terrassa).

Creació: Col·lectiu Las Huecas Interpretació: Júlia Barbany, Esmeralda Colette, Núria Coromines, Andrea Pellejero Tècnica: Sofía A. Martori Composició de l’espai sonor: Adrià Girona Disseny de la il·luminació: Ana Rovira Artefactes: Dani García Assistència en els processos de dol: Júlia S. Cid, part de Som Provisionals Assistència funerària: Núria Isern Producció: Esther Fernandes Fotografia: Mila Ercoli, Roc Pont.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Antic Teatre - Espai de Creació.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Antic Teatre - Espai de Creació

Dirección:
C Verdaguer i Callís, 12
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Antic Teatre - Espai de Creació
Cuándo
De 07/07/2022 a 10/07/2022

Número de teléfono

Tel.:
933152354

You may also be interested in...