Espectacle “Aspecte global d’una qüestió”, a càrrec d’”ATRESBANDES”

Atrás

Traductor de google :

La vida no està feta només de grans esdeveniments. De fet, vivim entre les coses quotidianes, les que sembla que no tenen una importància especial ni cap qualitat que mereixi la nostra atenció. Però sobre aquest mapa de situacions quotidianes reconeixibles sobrevolen els grans esdeveniments, de vegades elements tràgics que tenen la llavor o que influeixen i interactuen amb aquesta realitat quotidiana, amb aquells fets que l’escriptor francès Georges Perec descrivia com a “infraordinaris”.

Quina deu ser la relació entre les coses quotidianes i els grans esdeveniments, entre les coses minúscules i les que són èpiques? Us convida a pensar-hi una companyia que us proposa projectar una mirada nova sobre la realitat.

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona, el Festival de Otoño de Madrid, Cielo Drive S.L. i ATRESBANDES.

Creació: ATRESBANDES (Mònica Almirall, Miquel Segovia, Albert Pérez Hidalgo), Dramatúrgia: Albert Boronat, Interpretació: Mònica Almirall, Miquel Segovia, Albert Pérez Hidalgo, Mariona Naudín, Nicolás Carbajal, Disseny de la il·luminació: Ana Rovira, Espai escènic: Pau Masaló Llorà, Espai sonor: Miquel Segovia, Vestuari: Adriana Parra, Producció: Imma Bové, Atresbandes, Alumne en pràctiques: David Borotau Imatge: ATRESBANDES.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Espai Lliure.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Teatre Lliure - Sala Espai Lliure

Dirección:
Pl Margarida Xirgu, 1
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Lliure - Sala Espai Lliure
Cuándo
De 10/07/2022 a 12/07/2022

Número de teléfono

Tel.:
932892770
Fax:
934243453

You may also be interested in...