Espectacle "Bach Project Constel·lació: Bach ballat per Federica Porello", a càrrec de MAl Pelo

Atrás

Traductor de google :

Bach és un treball escènic de María Muñoz sobre algunes peces seleccionades de l'obra El clavecí ben temprat de J. S. Bach, en què es combina la dansa d'alguns preludis interpretats per Glenn Gould amb la memòria d'algunes fugues ballades en silenci.

Des de la seva estrena el 2004, s'han fet més de 100 presentacions arreu del món.L'any 2016, María Muñoz va transmetre la peça a Federica Porello, ballarina i creadora d'origen genovès establerta entre Barcelona i Brussel·les que treballa amb Mal Pelo i des d'aleshores també representa Bach.

Bach ha rebut el Premi Nacional de Dansa 2009, atorgat pel Ministeri de Cultura, el Premi Ciutat de Barcelona 2017 i el Premi de la Crítica Catalana 2018.

Creació María Muñoz / Interpretació Federica Porello / Música El clavecí ben temprat, de Johann Sebastian Bach / Versió gravada interpretada per Glenn Gould / Col·laboració artística Cristina Cervià / Assistent assajos Leo Castro / Realització vídeo Núria Font / Il·luminació August Viladomat / Fotografia Jordi Bover / Vestuari Carmepuigdevalliplantés i Montserrat Ros / Difusió Mal PeloProducció Mal Pelo / Amb la col·laboració de Teatro Real i Teatre LliureLa versió de Bach amb Federica Porello va ser possible gràcies a la col·laboració del Mercat de les Flors.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Pina Bausch.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Las localidades se venden en :
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Pina Bausch

Dirección:
Lleida, 59
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Pina Bausch
Cuándo
16/05/2021

Número de teléfono

Tel.:
934261875
Fax:
934260106

Página web

Web venda d'entrades:
http://www.mercatflors.cat

You may also be interested in...