Espectacle "Billy’s Violence", a càrrec de "Needcompany"

Atrás

Traductor de google :

Espectacle per a persones de més de 16 anys.

Les obres que va escriure Shakespeare són un catàleg de les passions humanes i, potser per això, és un autor violent com n’hi ha pocs.

Moltes de les peces que va escriure assoleixen un grau de brutalitat que les faria impossibles d’assumir per la nostra sensibilitat... si no fos que els telenotícies ens han acostumat ja fa temps a considerar gairebé normals la por, el patiment i l’horror. Racisme, violència, misogínia... no són en absolut estranys en les pàgines escrites per Shakespeare, i són una bona excusa per preguntar-se per què ens complau veure un crim de ficció o llegir-lo, quin paper té la violència en l’art del nostre temps i quines diferències hi ha en la manera de veure-la i jutjar-la avui respecte a segles passats.

El director belga Jan Lauwers és un bon guia en aquest viatge pels aspectes més negres de l’obra de Shakespeare que ens proposa el poeta Victor Afung Lauwers a Billy’s Violence. L’autor s’ha inspirat en les deu tragèdies shakespearianes per escriure uns diàlegs íntims i violents, deslliurats de qualsevol referent històric o anecdòtic.

Una producció de la Needcompany.

Coproduït pel Grec 2021 Festival de Barcelona, Teatre Nacional de Catalunya, Teatro Español, Naves del Español en Matadero, Teatro Central (Sevilla) i LesSalins - Scène Nationale de Martigues.

Finançat gràcies al Tax Shelter BNP Paribas Fortis Film Finance NV/SA.Amb el suport del Tax Shelter del Govern federal belga i el Govern de Flandes.

Text: Victor Lauwers  Música: Maarten Seghers Direcció, escenografia i vestuari: Jan Lauwers Coreografia: Grace Ellen Barkey Interpretació: Nao Albet, Grace Ellen Barkey, Gonzalo Cunill, Martha Gardner, Romy Louise Lauwers, Juan Navarro, Maarten Seghers, Meron Verbelen.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Gran.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Teatre Nacional de Catalunya - Sala Gran

Dirección:
Pl Arts, 1
Distrito:
Eixample
Barrio:
el Fort Pienc
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Nacional de Catalunya - Sala Gran
Cuándo
De 08/07/2021 a 11/07/2021

Número de teléfono

Tel.:
933065700
Fax:
933065701

You may also be interested in...