Espectacle "Coreofonie"

Atrás

Traductor de google :

Per segon any consecutiu l'Akadèmia celebrarà el dia de la música, amb l'inici de l'estiu, acollint una producció que combina dansa i música.

Sinopsi:

El concepte de coreofonia es remunta a les Termes de Dioclecià de Roma on es va acollir un concert que incloïa peces a quatre mans i una peça per a piano i dansa, adaptada per Vittorio Montalti. A la peça de Montalti, la paraula (una combinació de versos de Keats amb un fons musical) hi és present, enregistrada en una conjugació paral·lela de llenguatges independents i abstractes. Els artistes creen melodies en què diferents disciplines conviuen. La idea és desenvolupar els camins personals específics d'aquells artistes que opten per expressar el seu missatge explorant una tipologia multiforme de diferents especialitzacions, ballant i tocant, composant, donant forma a coreografies, etc. A les peces escrites per Sciortino, Capogrosso, Testoni, Hindman, Mason, els artistes poden alternar moments en què ballen o fan mímica amb moments en què toquen el piano o altres instruments, o fins i tot pinten.

Coincideix aquest repertori escrit especialment per la formació amb la sortida d'una pel·lícula feta en col·laboració amb el director, autor i operador Anton Giulio Onofri, amb peces de Fabio Massimo Capogrosso, Orazio Sciortino i Francesco Libetta. Destaquen també les coreografies de Stefania Ballone ballades per la mateixa Stefania Ballone, Christian Fagetti i Giulio Galimberti.

Fitxa artística

Composició: Libetta, Sciortino, Montalti, Capogrosso, Beethoven, Liszt, entre d´altres.Intèrprets: Stefania Ballone, Carlo Di Lanno, Christian Fagetti, Giulio Galimberti, Francesco Libetta i Andrea RuccoCoreografia: Stefania Ballone

Equip Teatre Akadèmia:Direcció artística: Guido TorloniaGerent i Cap de producció: Meri NotarioCap de comunicació: Míriam FontGestió de públics: Rubén SalinasAssistenta de direcció art.: Isabelle BresCap de sala: Núria FarrúsCap tècnic: Lluís Serra

Horarios

Otros

Se celebra en:
Teatre Akadèmia.
Las localidades se venden en :
Teatre Akadèmia.

Teatre Akadèmia

Dirección:
C Buenos Aires, 47*49
Distrito:
Eixample
Barrio:
l'Antiga Esquerra de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Akadèmia
Cuándo
De 19/06/2021 a 20/06/2021

Número de teléfono

Tel.:
934951447

Página web

Web:
www.teatreakademia.cat

You may also be interested in...