Espectacle "El burlador de Sevilla", a càrrec de "Compañía Nacional de Teatro Clásico"

Atrás

Traductor de google :

La funció del dia 4 de juliol disposarà d'un servei d'audiodescripció i acompanyament per a persones amb discapacitat visual.​

La figura de Don Juan és una de les grans aportacions de l’imaginari castellà. La seva història, diuen, es basa en la d’un personatge real que hauria viscut a la Sevilla del segle XVII, però el primer qui va posar negre sobre blanc la seva història va ser, segons diuen, Tirso de Molina, dos segles abans que José Zorrilla escrivís el seu cèlebre Don Juan Tenorio.

Popular des de fa segles com a protagonista d’obres d’art, peces de teatre, sàtires i relats humorístics, el mite ens enfronta als dilemes ètics, morals i fins i tot jurídics que presenta la sexualitat humana. I la figura que representa no passa de moda, sinó que s’adapta, per obra i gràcia dels diversos dramaturgs que l’han dut a escena segons el moment, adaptant-la a les diverses sensibilitats de cada època. Quins serien avui els poders morals que perseguirien el nostre llibertí? Quins límits trobaria en les seves aventures?

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona i la Compañía Nacional de Teatro Clásico.

Versió i direcció: Xavier Albertí. Dramaturg: Albert Arribas. Interpretació: Jonás Alonso, Miguel Ángel Amor, Cristina Arias, Mikel Arostegui, Rafa Castejón, Toni Comas, Alba Enríquez, Lara Grube, Álvaro de Juan, Arturo Querejeta, Isabel Rodes, David Soto. Escenografia: Max Glaenzel. Il·luminació: Juan Gómez-Cornejo. Ajudantia de direcció: Jorge Gonzalo. Fotografia: Sergio Parra.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Teatre Grec.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.
Dirección:
Pg Santa Madrona, 36
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Cuándo
De 03/07/2022 a 04/07/2022

Número de teléfono

Información:
933161000

You may also be interested in...