Espectacle “El gran goril·la”, a càrrec de la companyia Antigua i Barbuda

Atrás

Traductor de google :

Com es fa que una màquina o un objecte tinguin vida? Si ho voleu saber, haureu de preguntar-ho a uns especialistes en el tema, els integrants de la companyia Antigua i Barbuda, un col·lectiu humà liderat per Jordà Ferré que porta a la plaça de Margarida Xirgu El gran goril·la. És una figura icònica amb ganes de recórrer els carrers de les ciutats i fer del món casa seva. I potser no és més que un titella, però amb les seves dimensions gegantines i els seus moviments sembla transcendir aquesta condició.

Tindreu davant vostre un ésser monstruós que sí, potser us pot atemorir, però que també és capaç de despertar els sentiments més tendres.

De dimecres a divendres, a les 18.00 h: assajos oberts.

Dissabte, a les 19.30 h: funció.

Una coproducció del Grec 2022 i Antigua i Barbuda.

Concepció i direcció: Jordà Ferré. Ajudantia de direcció: Josep Carreras. Dramatúrgia: Guillem Gefaell, Jordà Ferré. Textos: Guillem Gefaell. Disseny: Jordà Ferré, Josep Carreras. Construcció del titella: Sara del Álamo, Alba Sarlé, Mateo Delnevo, Josep Carreras, Jordà Ferré (estructura); Gloria Arrufat, Bruno Beli, Alba Sarlé, Josep Carreras, Jordà Ferré (fusta); José Duarte / Peggy Wisser (pell). Manipulació: Sara del Álamo, Alba Sarlè, Esperança Crespi, Mònica Hernández, Maria Antònia Salas, Neus Villa, Natalia Barraza, Jordi Dorado, Guillem Gefaell, Pere Bigas, Iñaqui Santos, Xavi Torra, Martí Salvat, Francesc Torrent. Composició musical: Pia Nielsen.

Horarios

Otros

Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Plaça Margarida Xirgu

Dirección:
Plaça de Margarida Xirgu, 2
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Plaça Margarida Xirgu
Cuándo
De 06/07/2022 a 09/07/2022

You may also be interested in...