Espectacle “Fàtima”, de Jordi Prat i Coll

Atrás

Traductor de google :

Què hi ha dins del nostre cervell? Quins misteris amaga que no som capaços de penetrar? Com funciona el cervell d’algú altre i quines normes morals o ideològiques en regeixen el funcionament? S’ho va preguntar el dramaturg Jordi Prat i Coll en posar-se a escriure una peça teatral sobre una noia que inicia un camí sense retorn, un personatge tan capaç de viure una certa idea de miracle com d’endinsar-se en els inferns del nostre temps sense sortir de Ciutat Vella.

En la línia de suport a la dramatúrgia catalana per part del Festival, Fàtima constitueix el retorn al Grec, per segon any consecutiu, d’un dramaturg, director i pedagog que l’any passat ja va estrenar-hi M’hauríeu de pagar.

Una producció del Teatre Lliure i el Grec 2022 Festival de Barcelona.

Interpretació: Mercè Aránega, Albert Ausellé, Queralt Casasayas, Tilda Espluga, Jordi Figueras, Daniela Fumadó, Sergi Torrecilla, Escenografia: Marc Salicrú, Vestuari: Albert Pascual, Il·luminació: Raimon Rius, Espai sonor: Lucas Ariel Vallejos, Ajudantia de direcció: Ester Villamor, Fotografia: Detall del Sant Miquel de Jaume Huguet (cap a 1455-1460, Museu Nacional d’Art de Catalunya).

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Lliure de Gràcia.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Teatre Lliure - Sala Lliure de Gràcia

Dirección:
C Montseny, 47
Distrito:
Gràcia
Barrio:
la Vila de Gràcia
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Lliure - Sala Lliure de Gràcia
Cuándo
De 15/07/2022 a 17/07/2022

Número de teléfono

Centraleta:
932892770
Tel.:
932387625

You may also be interested in...