Espectacle”Hamlet”, dirigit per Chela De Ferrari

Atrás

Traductor de google :

“Ser o no ser”. Amb la frase més coneguda del Hamlet de Shakespeare, la humanitat es pregunta, des del segle xvii, la finitud de la vida i la necessitat de prendre partit i d’actuar davant els esdeveniments. Ara, però, una companyia teatral peruana i la directora que la condueix, Chela De Ferrari, la fan servir també per interrogar-se i per interrogar el públic sobre les persones amb síndrome de Down i sobre el paper que han de tenir en la nostra societat. Què implica el fet de “ser” quan no existeix un espai on se’t prengui en consideració?

De Ferrari feia temps que volia portar a escena un Hamlet, però any rere any descartava el projecte perquè no trobava l’actor adequat, fins que es va produir aquesta trobada amb Jaime Cruz. La directora va veure en ell la possibilitat de donar-li un sentit nou representant-lo en una versió especialment lliure amb una companyia d’actors i actrius amb síndrome de Down.

Una producció del Teatre La Plaza.

Dramatúrgia i direcció: Chela De Ferrari Interpretació: Octavio Bernaza, Jaime Cruz, Lucas Demarchi, Manuel García, Diana Gutiérrez, Cristina León Barandiarán, Ximena Rodríguez, Álvaro Toledo Il·luminació: Jesús Reyes Direcció adjunta i assessoria dramàtica: Claudia Tangoa, Jonathan Oliveros, Luis Alberto León Coreografia: Mirella Carbone Vídeo: Lucho Soldevilla Entrenament de la veu: Alessandra Rodríguez Fotografia: Registre fotogràfic del Teatre La Plaza Producció delegada: Carlota Guivernau Disseny del cartell: Equipo SOPA Fotografia: Teatro La Plaza.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Tallers.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Teatre Nacional de Catalunya - Sala Tallers

Dirección:
Pl Arts, 1
Distrito:
Eixample
Barrio:
el Fort Pienc
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Nacional de Catalunya - Sala Tallers
Cuándo
De 01/07/2022 a 03/07/2022

Número de teléfono

Tel.:
933065700
Fax:
933065701

You may also be interested in...