Espectacle "José y la Barcelona disidente", a càrrec de "Lalinea"

Atrás

Traductor de google :

Situeu-vos un moment a la Barcelona de fa mig segle. El 1970 s’havia modificat la llei de perillositat social franquista que permetia internar o sotmetre a tractament psiquiàtric les persones sospitoses de ser homosexuals i, fins a l’any 1980, no es va legalitzar el Front d’Alliberament Gai de Catalunya. No era una vida fàcil, la de qui se sentia atret per algú del mateix sexe ni resultava recomanable fer-ho notar.

La història de José és la de moltes altres persones que van viure en la foscor una sexualitat dissident, d’una manera que és difícil d’imaginar avui. D’aquí que aquest muntatge ens parli, en bona part gràcies a l’experiència d’alguns pioners de la lluita LGTBI a Barcelona, de flamenc i de transformisme, de la Barcelona nocturna dels darrers anys setanta i primers vuitanta i, és clar, també de la sida.

Una producció del Teatre Lliure.

Amb la col·laboració del Centre LGTBI de Barcelona, Casal Lambda, Fundació Enllaç, GENI (UB), MEDUSA (UOC) i CC Parc Sandaru.

Autoria: Lalinea Direcció i dramatúrgia: Úrsula Tenorio Interpretació: Alejandro Avrai, Aleix García, Goliarda Parda (Marcel Fenocchio), Úrsula Tenorio  Interpretació musical: Llorenç Balaguer Hi col·labora: Carme Pollina, Carme Vidal, Dèbora Cartañà, Emilio Tenorio, Ferran Pujol, Jaume Piqué, Joan Tallada, Joaquim Roqueta, Jordi Petit, Jordi Samsó, José Romero, Julia Cabrera, Leopold Estapé, Lidia Gómez, Luís Argudo, Luís Escribano, Maria Codina, Miguel Galván, Nazario Luque, Thais Morales i Vicenç Ferrer.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Espai Lliure.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Teatre Lliure - Sala Espai Lliure

Dirección:
Pl Margarida Xirgu, 1
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Lliure - Sala Espai Lliure
Cuándo
De 24/07/2021 a 26/07/2021

Número de teléfono

Tel.:
932892770
Fax:
934243453

You may also be interested in...